Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Aga będzie dobrze może faktycznie trzeba trochę zluzowac dupe.
Szkoda tylko tych dziewczyn co dopiero zaczęły 2gi cykl czy 1szy a one już są tak nakrecone jakby były w ciąży parę miesięcy. Od innych właśnie co się doszukuja objawów. Ból piersi ja miałam 5dni po spodziewanej @ czyli już po pozytywnym teście wcześniej były większe ale jeśli badacie piersi rok to możecie przypuszczać ze ooo może bo piersi są mega duże jak nigdy . I to 3 dni przed teriminowa @ a nie w 6dpo .
Dla mnie to była rozmowa co coś z niej wynioslam nie doszukuje się już niczego już !!! Nie robie testów ciążowych chyba że @ się spóźni a testy owu tylko ten mediac potem olewam i to mam regularne cykle 28 wiec po okresie będą przytulanki wtedy kiedy będę mieć na to ochotę aż do 20go dnia cyklu postaram się żeby było w połowie tez . Nie będę robić żadnych testów! !!! Zluzuje dupe skupie się na orgazmie a nie na tym czy juz po i nogi do góry . Jak będzie miało być to wystarczy jeden raz żeby zaskoczyło .
Ja w życiu zrobiłam jeden test ciążowy (pozytywny) i też już po tym forum widzę, że aboslutnie nie ma co testować ciągle i ciągle i ciągle. A takto grzecznie czekałam na termin @ i jak nie przychodziła to szłam sobie na betkę. Niestety taki rodzaj spokoju nie pomógł