reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Aga będzie dobrze może faktycznie trzeba trochę zluzowac dupe.
Szkoda tylko tych dziewczyn co dopiero zaczęły 2gi cykl czy 1szy a one już są tak nakrecone jakby były w ciąży parę miesięcy. Od innych właśnie co się doszukuja objawów. Ból piersi ja miałam 5dni po spodziewanej @ czyli już po pozytywnym teście wcześniej były większe ale jeśli badacie piersi rok to możecie przypuszczać ze ooo może bo piersi są mega duże jak nigdy . I to 3 dni przed teriminowa @ a nie w 6dpo 🙈.
Dla mnie to była rozmowa co coś z niej wynioslam nie doszukuje się już niczego już !!! Nie robie testów ciążowych chyba że @ się spóźni a testy owu tylko ten mediac potem olewam i to mam regularne cykle 28 wiec po okresie będą przytulanki wtedy kiedy będę mieć na to ochotę aż do 20go dnia cyklu postaram się żeby było w połowie tez . Nie będę robić żadnych testów! !!! Zluzuje dupe skupie się na orgazmie a nie na tym czy juz po i nogi do góry . Jak będzie miało być to wystarczy jeden raz żeby zaskoczyło .

Ja w życiu zrobiłam jeden test ciążowy :D (pozytywny) i też już po tym forum widzę, że aboslutnie nie ma co testować ciągle i ciągle i ciągle. A takto grzecznie czekałam na termin @ i jak nie przychodziła to szłam sobie na betkę. Niestety taki rodzaj spokoju nie pomógł 🙄 🙄

reklama
Ja czy myślałam czy nie to przez ponad rok się nie udało zajść drugi raz [emoji2368]
Ale u mnie problemy ze zdrowiem [emoji6]
Wiem Monia niestety jest jakiś % kobiet co muszą z pomocą lekarza. Żeby np wywołać owulacje ale do tego mi też babka powiedziała ze te kobiety też muszę wyluzować czasami trzeba jakiejś pomocy medycznej stres jest czyms najgorszym w staraniach to jest gorsze niż podniesione tsh ! Próbuj z pomocą lekarzy ale też pomysł o sobie o mężu spedzajcie razem czas . Życzę Ci żeby Ci się udało

Ania ciesze, sie ze mialas super wizyte dzisiaj ;)

My mamy mloda, ktora mnie olala, wiec sie zabunkrowalam w sypialnii, zeby pobyc sama.

Kochane kobitki wiem ze łatwo nie jest ciężko nie myśleć ale trzeba jakoś walczyć z tym . Ja mam na dziś winko orzeszki i tv dobry film . A film będę oglądać z polecenia o małżeństwie które się posypalo itp ale podobno jest super dam wam link to sobie kuknijcie. Z tymi dziewczynami co już się trochu zżyłam życzę bardzo aby wam się udalo.

Wiem Monia niestety jest jakiś % kobiet co muszą z pomocą lekarza. Żeby np wywołać owulacje ale do tego mi też babka powiedziała ze te kobiety też muszę wyluzować czasami trzeba jakiejś pomocy medycznej stres jest czyms najgorszym w staraniach to jest gorsze niż podniesione tsh ! Próbuj z pomocą lekarzy ale też pomysł o sobie o mężu spedzajcie razem czas . Życzę Ci żeby Ci się udało
Ja już się tak nie nakręcam jak na początku, przez tyle czasu się nie udało to prędko się nie uda

reklama
Do góry