reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Wiadomo że nie. Nie biorę nawet tego pod uwagę. Chyba po prostu zwymiotowalam od bólu głowy. Mulilo mnie okropnie cały dzień. Łeb pęka, juz dawno takiej migreny nie miałam...
Moja siostra się tak czuła w ciąży myślała ze to grypa ja wzięła bo czuła się chora a tu bam II kreseczki. Może u ciebie tej objaw chorobowy to faktycznie dobrze wróży 3mam kciuki

Dziewczyny, a ja miałam testować jutro, ale dziś nie wytrzymałam- 27 dc, biel, biel, biel :(
Rozumiem ten ból 😓
Ja jak zobaczę biel na teście to chce mi się wyć .
Ale mówię sobie kurcze musze się wziąść w garść teraz medycyna jest tak rozszerzona ze jakby co to klinika i oni mi pomogą tak to sobie tłumacze.
Najgorszy czas dla mnie to chyba zaraz po @ znowu testy owu wyliczanki i czekanie aż 2tyg albo jak robie test w 12 dpo i juz wiem ze nic z tego wpadam w kryzys 5dniowy.
3maj się kochana trzeba myśleć pozytywnie tylko jak. U mnie w maju 2lata minie staranek całe długie 2 lata aż się ryczec chce

No Ja od 4 dni mam straszny katar i gardło pobolewalo Ale wzięłam kilka cholinexow i przeszło. Chociaż dzisiejsza migrena przechodzi sama siebie. Całus dzień mnie muli od tego bólu A zimno mi jak cholera. Leżę pod kocem w szlafroki i grubych skarpetkach i trzęse się z zimna. Normalnie czuje się jakbym miała gorączkę A temp pod pachą dzisiaj trochę niższa niż wczoraj, bo 36.8 wczoraj wieczorem jak mierzylam miałam 37.3
Moja siostra się tak czuła w ciąży myślała ze to grypa ja wzięła bo czuła się chora a tu bam II kreseczki. Może u ciebie tej objaw chorobowy to faktycznie dobrze wróży 3mam kciuki

Moja dzisiejsza tarczyca
Screenshot_20200122_175705_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry