reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Mi już też o nic nie chodzi ale żeby przyszla w terminie, ma być jutro ale się nie zapowiada :/
Aby chociaż @ przyszła terminowo bo mój ostatni cykl trwał 46 dni, poprzedni 62 [emoji29]
Moja siostra się tak czuła w ciąży myślała ze to grypa ja wzięła bo czuła się chora a tu bam II kreseczki. Może u ciebie tej objaw chorobowy to faktycznie dobrze wróży 3mam kciukiWiadomo że nie. Nie biorę nawet tego pod uwagę. Chyba po prostu zwymiotowalam od bólu głowy. Mulilo mnie okropnie cały dzień. Łeb pęka, juz dawno takiej migreny nie miałam...
Rozumiem ten bólDziewczyny, a ja miałam testować jutro, ale dziś nie wytrzymałam- 27 dc, biel, biel, biel
Ja jak zobaczę biel na teście to chce mi się wyć .
Ale mówię sobie kurcze musze się wziąść w garść teraz medycyna jest tak rozszerzona ze jakby co to klinika i oni mi pomogą tak to sobie tłumacze.
Najgorszy czas dla mnie to chyba zaraz po @ znowu testy owu wyliczanki i czekanie aż 2tyg albo jak robie test w 12 dpo i juz wiem ze nic z tego wpadam w kryzys 5dniowy.
3maj się kochana trzeba myśleć pozytywnie tylko jak. U mnie w maju 2lata minie staranek całe długie 2 lata aż się ryczec chce
Verona26
No Ja od 4 dni mam straszny katar i gardło pobolewalo Ale wzięłam kilka cholinexow i przeszło. Chociaż dzisiejsza migrena przechodzi sama siebie. Całus dzień mnie muli od tego bólu A zimno mi jak cholera. Leżę pod kocem w szlafroki i grubych skarpetkach i trzęse się z zimna. Normalnie czuje się jakbym miała gorączkę A temp pod pachą dzisiaj trochę niższa niż wczoraj, bo 36.8 wczoraj wieczorem jak mierzylam miałam 37.3
Moja siostra się tak czuła w ciąży myślała ze to grypa ja wzięła bo czuła się chora a tu bam II kreseczki. Może u ciebie tej objaw chorobowy to faktycznie dobrze wróży 3mam kciuki
Verona26
O kurde wysoka... [emoji52][emoji848]
Moja dzisiejsza tarczycaZobacz załącznik 1071393
Daria za wysoko ale czemu ostatnio ci wyszło w miarę a teraz 5Moja dzisiejsza tarczycaZobacz załącznik 1071393
Dzadza ci tabl zbijesz tarczyce i zaraz będzie ciąża zobaczysz
Daraa_94
Chyba że to ciąża... Jutro robię test albo uroslo z powodu ciąży albo jest jaka *******...nieta
Daria za wysoko ale czemu ostatnio ci wyszło w miarę a teraz 5 [emoji43]
Dzadza ci tabl zbijesz tarczyce i zaraz będzie ciąża zobaczysz
reklama
Może być ale w ciąży nie może przekraczać 2.5 tak mi lekarz mówił dlatego podczas starań musi wynosić poniżej 2 . Najlepiej 1.7 maxChyba że to ciąża... Jutro robię test albo uroslo z powodu ciąży albo jest jaka *******...nieta