reklama
A ja kończę prace za 7min daj znać jak wynikiA w pl zimno i wiatr, ja w pracy czekam na wynik tarczycy
Verona26
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zdycham, po prostu umieram[emoji58] wymiotowalam i ból głowy niemillosierny. Czuje się jakby nie ktoś przeżył i wyplul. Cycków mi zaraz eksploduja tak bolą [emoji58] Do @jeszcze tydzień A że mnie takie rzeczy się dzieją [emoji848]
Daraa_94
No co Ty gadasz może coś jest na rzeczy
Ja dzisiaj zdycham, po prostu umieram[emoji58] wymiotowalam i ból głowy niemillosierny. Czuje się jakby nie ktoś przeżył i wyplul. Cycków mi zaraz eksploduja tak bolą [emoji58] Do @jeszcze tydzień A że mnie takie rzeczy się dzieją [emoji848]
Verona26
No nie wiem zy to już od bólu głowy zwykiotowlam, nie mam pojęcia. Dawno się tak ciulowe nie czułam[emoji57]
No co Ty gadasz może coś jest na rzeczy
Daraa_94
Może zmierz sobie ciśnienie jeśli masz taka możliwość
No nie wiem zy to już od bólu głowy zwykiotowlam, nie mam pojęcia. Dawno się tak ciulowe nie czułam[emoji57]
Może cię złapało lub coś może organizm osłabiony. Możesz być w ciąży ale na pewno nie są tego powodem wymioty przed inplantacja zarodka nie ma objawów. Ja wymioty miałam w 7tym tyg się zaczęły . Oby ci przeszłoJa dzisiaj zdycham, po prostu umieram[emoji58] wymiotowalam i ból głowy niemillosierny. Czuje się jakby nie ktoś przeżył i wyplul. Cycków mi zaraz eksploduja tak bolą [emoji58] Do @jeszcze tydzień A że mnie takie rzeczy się dzieją [emoji848]
Verona26
Wiadomo że nie. Nie biorę nawet tego pod uwagę. Chyba po prostu zwymiotowalam od bólu głowy. Mulilo mnie okropnie cały dzień. Łeb pęka, juz dawno takiej migreny nie miałam...
Może cię złapało lub coś może organizm osłabiony. Możesz być w ciąży ale na pewno nie są tego powodem wymioty przed inplantacja zarodka nie ma objawów. Ja wymioty miałam w 7tym tyg się zaczęły . Oby ci przeszło
Verona26
Ciśnienie mam w normie, mierzylam 109/69, jeden niskocisnieniowcem.
Może zmierz sobie ciśnienie jeśli masz taka możliwość
reklama