reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Też tak sobie myślałam zobaczyć te II kreski to cud ale donosić te 9 miesięcy bez żadnych komplikacji to drugi cud...@Daraa_94 mocno 3mam kciuki uda się jak nie teraz to niedługo.
Znam dużo dziewczyn co starały się do roku czasu i zaszły . Było wszystko dobrze . Jak mi się uda bo kiedyś się uda to będę się martwić znowu żebym donosila. Zawsze jakiś problem
U mnie ból jajnika dziś i te cycki... Czekam jutro jak nie to zatestuje piątek sobota
Daraa_94
Ja się udzielam tu i tu[emoji16]
Dziewczyny co wy się wszystkie przenioslyscie na wątek strączkowych pierwsza połowa 2020? Ja sobie myślę co się tu tak nic nie dzieje.
U mnie 2dc i ból jajników po pierwszej tabletce clo na przemian taki pulsujacy ból . Aż się boje co to będzie pomoże to fajnie nie pomoże to już na pewno do kliniki pojedziemy szereg badań i zobaczymy . Boje się trochę tych kosztów no ale cóż jak trzeba to trzebaTeż tak sobie myślałam zobaczyć te II kreski to cud ale donosić te 9 miesięcy bez żadnych komplikacji to drugi cud...
U mnie ból jajnika dziś i te cycki... Czekam jutro jak nie to zatestuje piątek sobota
Wesoła_Aga
Ja dzwoniłam do kliniki na nfz i terminy na koniec marca.
A dziś mam wizytę u ginekologa, ale to tylko na pogawędkę "przy kawie".
Ania cykl łeb w łeb u mnie 3 dc. Przynajmniej przyszła @ i już nie ma złudzeń...
Ania cykl łeb w łeb u mnie 3 dc. Przynajmniej przyszła @ i już nie ma złudzeń...
Aga a ty nie chciałabyś spróbować inseminacji przy jednym droznym jajowodzie to zawsze szanse są większe lub stymulacji . Zapytaj twojego gin jak będziesz u niego dziś jaki ma planJa dzwoniłam do kliniki na nfz i terminy na koniec marca.
A dziś chyba z 15 stopni miłego dniaDzien dobry babeczki
Ja dzis piore, sprzatam i gotuje jutro caly dzien w pracy..
reklama
Było ale o 11.30 teraz już zimno kolo 10 było na chwile jak piękne słoneczko wyszłoAnia cos cieplo tam u Was ja mam 10 st. gdyby cieplo bylo wyrzucilabym pranie na zewnatrz