Ty masz już dziś 9dpo wiec śmiało możesz jutro 10dpoZa tydzień pewnie. O ile nie zwariuje do tego czasu haha
reklama
WitamyCzesc dziewczyny
Mozna dolaczyc ?
Troche o mnie, mam 32 lata w tym roku, partnera 2 lata starszego. Jestem “macocha” jego 6letniej corki. 2020 przyniosl mam kilka dobrych wiadomosci, jedna z nich jest decyzja mojego partnera o powiekszeniu naszej rodziny.
Zarezerowalismy wakacje w maju w egzotyczne miejsce, wiec wolimy odczekac 6miesiecy ze staraniami, zreszta ja mam implant od prawie 2 lat, ktory zamierzam wyciagnac (tylko Kiedy?) w przeszlosci mialam robione badania hormonalne, gdzie lekarz podejrzewal PCOS.. na ostatniej wizycie gin, lekarka mi powiedziala, ze widzi ze mam duzo pecherzykow w jajnikach.
Sorry ze przydlugo!
Ja też mam 32 tzn teraz miałam 32 urodziny. 3mam kciuki żeby się szybko udało ale wiesz ja tak myślę że na tych wakacjach to śmiało możesz mam bardzo dużo znajomych co pojechali na wakacje i wrócili w 3ke wtedy kobieta najbardziej się odpręża. A gdzie się wybieracie my właśnie wróciliśmy nie tak dawno z Karaibów ale było pięknie
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ty masz już dziś 9dpo wiec śmiało możesz jutro 10dpo
Ja raczej nie wierze testom poczekam na betę... Zresztą to cały tydzień także może jeszcze przyjść okres . A głupi chłopak ciągle mi się pyta czy się udało - co ja jasnowidz?? On taki napalony na tak a ja już wiem po sobie, że nie warto się nastawiać, bo się tylko dostaje po gębie...
No i nawet gdyby kiedyś się udało to będę trzęsła gaciami o kolejną pozamaciczną... mimo prawidłowego badania HSG w lewym jajowodzie (teraz właśnie cykl idzie z lewego).
Kolejny wieczór kobitki i znów mam bóle podbrzusza - nie trwają długo, ale są i ciągną się od owulacji... Jak to Luteina mi robi psikusy to wywale to opakowanie za okno !
Dziś jeszcze mnie ostro przeczyściło, bo zaparcia ze 2 dni mnie trzymały
Ostatnia edycja:
Magd.a
Witamy [emoji847]
Ja też mam 32 tzn teraz miałam 32 urodziny. 3mam kciuki żeby się szybko udało ale wiesz ja tak myślę że na tych wakacjach to śmiało możesz mam bardzo dużo znajomych co pojechali na wakacje i wrócili w 3ke wtedy kobieta najbardziej się odpręża. A gdzie się wybieracie my właśnie wróciliśmy nie tak dawno z Karaibów ale było pięknie [emoji7]
Ja mam implant, a nie planuje go wyciagac przed wakacjami. Lecimy na Jamajke
Super my teraz niedawno wróciliśmy z 2tyg odpoczynku na Dominikanie także na święta byłam murzynek dalej jestem 36stop ciepła tęsknięJa mam implant, a nie planuje go wyciagac przed wakacjami. Lecimy na Jamajke
Magd.a
Super my teraz niedawno wróciliśmy z 2tyg odpoczynku na Dominikanie także na święta byłam murzynek dalej jestem 36stop ciepła tęsknię [emoji7]
Mega zazdroszcze! [emoji3590] lubie ciepelko [emoji2956]
Wesoła_Aga
Wakacje widzę kobitki na bogato spędzacie
Mój mąż ma tak samoJa raczej nie wierze testom poczekam na betę... Zresztą to cały tydzień także może jeszcze przyjść okres . A głupi chłopak ciągle mi się pyta czy się udało - co ja jasnowidz?? On taki napalony na tak a ja już wiem po sobie, że nie warto się nastawiać, bo się tylko dostaje po gębie...
No i nawet gdyby kiedyś się udało to będę trzęsła gaciami o kolejną pozamaciczną... mimo prawidłowego badania HSG w lewym jajowodzie (teraz właśnie cykl idzie z lewego).
Kolejny wieczór kobitki i znów mam bóle podbrzusza - nie trwają długo, ale są i ciągną się od owulacji... Jak to Luteina mi robi psikusy to wywale to opakowanie za okno !
Dziś jeszcze mnie ostro przeczyściło, bo zaparcia ze 2 dni mnie trzymały
Cały czas się pyta a najlepsze jest to jak mnie tylko coś zakuje to się pyta i co to oznacza a skąd ja to mam wiedzieć . Mam wysoką temperaturę i co to oznacza a co ja jasnowidz. Albo pyta kiedy to już chodzi o dni płodne wszystko musi wiedzieć
Kochana ja nie mieszkam w Polsce !Wakacje widzę kobitki na bogato spędzacie
Jakbym mieszkała to co najwyżej może góry lub polskie morze dwa razy w roku latamy w tropiki myślę że może marzec jakaś teneryfa jak nic nie zaskoczy aby się zrelaksować a taki wypad mega ładuje akumlatory
reklama
Wesoła_Aga
Mój mąż ma tak samo
Cały czas się pyta a najlepsze jest to jak mnie tylko coś zakuje to się pyta i co to oznacza a skąd ja to mam wiedzieć . Mam wysoką temperaturę i co to oznacza a co ja jasnowidz. Albo pyta kiedy to już chodzi o dni płodne wszystko musi wiedzieć
A u mnie każdy ból brzucha to komentarz "pewnie w ciąży jesteś"
Zaparcia masz - ciąża, ostatnio dużo jesz widzę! I śpisz!
Ah te chłopy...
A ja mu mówie a guzik - bo infekcja, bo brałam leki i się zamyka hehe