reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Czesc dziewczyny :)
Mozna dolaczyc ?
Troche o mnie, mam 32 lata w tym roku, partnera 2 lata starszego. Jestem “macocha” jego 6letniej corki. 2020 przyniosl mam kilka dobrych wiadomosci, jedna z nich jest decyzja mojego partnera o powiekszeniu naszej rodziny.
Zarezerowalismy wakacje w maju w egzotyczne miejsce, wiec wolimy odczekac 6miesiecy ze staraniami, zreszta ja mam implant od prawie 2 lat, ktory zamierzam wyciagnac (tylko Kiedy?) w przeszlosci mialam robione badania hormonalne, gdzie lekarz podejrzewal PCOS.. na ostatniej wizycie gin, lekarka mi powiedziala, ze widzi ze mam duzo pecherzykow w jajnikach.

Sorry ze przydlugo!
Witamy 🤗
Ja też mam 32 tzn teraz miałam 32 urodziny. 3mam kciuki żeby się szybko udało ale wiesz ja tak myślę że na tych wakacjach to śmiało możesz mam bardzo dużo znajomych co pojechali na wakacje i wrócili w 3ke wtedy kobieta najbardziej się odpręża. A gdzie się wybieracie my właśnie wróciliśmy nie tak dawno z Karaibów ale było pięknie 😍

Ty masz już dziś 9dpo wiec śmiało możesz jutro 10dpo

Ja raczej nie wierze testom ;) poczekam na betę... Zresztą to cały tydzień także może jeszcze przyjść okres :(. A głupi chłopak ciągle mi się pyta czy się udało - co ja jasnowidz?? :oo: On taki napalony na tak a ja już wiem po sobie, że nie warto się nastawiać, bo się tylko dostaje po gębie...

No i nawet gdyby kiedyś się udało to będę trzęsła gaciami o kolejną pozamaciczną... mimo prawidłowego badania HSG w lewym jajowodzie (teraz właśnie cykl idzie z lewego).

Kolejny wieczór kobitki i znów mam bóle podbrzusza - nie trwają długo, ale są i ciągną się od owulacji... Jak to Luteina mi robi psikusy to wywale to opakowanie za okno :angry: !
Dziś jeszcze mnie ostro przeczyściło, bo zaparcia ze 2 dni mnie trzymały :oo:

Ostatnia edycja:
Witamy [emoji847]
Ja też mam 32 tzn teraz miałam 32 urodziny. 3mam kciuki żeby się szybko udało ale wiesz ja tak myślę że na tych wakacjach to śmiało możesz mam bardzo dużo znajomych co pojechali na wakacje i wrócili w 3ke wtedy kobieta najbardziej się odpręża. A gdzie się wybieracie my właśnie wróciliśmy nie tak dawno z Karaibów ale było pięknie [emoji7]

Ja mam implant, a nie planuje go wyciagac przed wakacjami. Lecimy na Jamajke :)

Ja raczej nie wierze testom ;) poczekam na betę... Zresztą to cały tydzień także może jeszcze przyjść okres :(. A głupi chłopak ciągle mi się pyta czy się udało - co ja jasnowidz?? :oo: On taki napalony na tak a ja już wiem po sobie, że nie warto się nastawiać, bo się tylko dostaje po gębie...

No i nawet gdyby kiedyś się udało to będę trzęsła gaciami o kolejną pozamaciczną... mimo prawidłowego badania HSG w lewym jajowodzie (teraz właśnie cykl idzie z lewego).

Kolejny wieczór kobitki i znów mam bóle podbrzusza - nie trwają długo, ale są i ciągną się od owulacji... Jak to Luteina mi robi psikusy to wywale to opakowanie za okno :angry: !
Dziś jeszcze mnie ostro przeczyściło, bo zaparcia ze 2 dni mnie trzymały :oo:
Mój mąż ma tak samo 😂😂😂😂
Cały czas się pyta a najlepsze jest to jak mnie tylko coś zakuje to się pyta i co to oznacza a skąd ja to mam wiedzieć . Mam wysoką temperaturę i co to oznacza a co ja jasnowidz. Albo pyta kiedy to już chodzi o dni płodne wszystko musi wiedzieć

reklama
Mój mąż ma tak samo 😂😂😂😂
Cały czas się pyta a najlepsze jest to jak mnie tylko coś zakuje to się pyta i co to oznacza a skąd ja to mam wiedzieć . Mam wysoką temperaturę i co to oznacza a co ja jasnowidz. Albo pyta kiedy to już chodzi o dni płodne wszystko musi wiedzieć

A u mnie każdy ból brzucha to komentarz "pewnie w ciąży jesteś"

Zaparcia masz - ciąża, ostatnio dużo jesz widzę! I śpisz!

Ah te chłopy...

A ja mu mówie a guzik - bo infekcja, bo brałam leki i się zamyka hehe

Do góry