reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja w tym cyklu tak mam i raz jeden jajnik raz drugi. I buzię też mam w syfkach jak na @
A mi dziś wyskoczyła opryszczka na ustach [emoji29] bardzo dawno nie miałam.
A wy też tak macie dziewczyny po owulacji juz, takie kłucia dziwne mega u dołu brzucha jakby ktoś szpilki wbijal czasami tak mam co drugi cykl praktycznie.

reklama
Ja w tym cyklu tak mam i raz jeden jajnik raz drugi. I buzię też mam w syfkach jak na @
Aha czyli to chyba normalne. Ja bardzo bardzo odczuwalam jajniki zwłaszcza prawy w okolicach owu taki pulsujacy był i klucie przeszło po owu.
Tez mierze temp juz dawno i dziś szok 4dni po owu a temp 37.20 normalnie mam 7 ,8 dni jednorazowo 37.20 a potem lekko spadnie trochę szybko mi wywaliło tą temp tak wysoko

Czesc dziewczyny :)
Mozna dolaczyc ?
Troche o mnie, mam 32 lata w tym roku, partnera 2 lata starszego. Jestem “macocha” jego 6letniej corki. 2020 przyniosl mam kilka dobrych wiadomosci, jedna z nich jest decyzja mojego partnera o powiekszeniu naszej rodziny.
Zarezerowalismy wakacje w maju w egzotyczne miejsce, wiec wolimy odczekac 6miesiecy ze staraniami, zreszta ja mam implant od prawie 2 lat, ktory zamierzam wyciagnac (tylko Kiedy?) w przeszlosci mialam robione badania hormonalne, gdzie lekarz podejrzewal PCOS.. na ostatniej wizycie gin, lekarka mi powiedziala, ze widzi ze mam duzo pecherzykow w jajnikach.

Sorry ze przydlugo!

Czesc dziewczyny :)
Mozna dolaczyc ?
Troche o mnie, mam 32 lata w tym roku, partnera 2 lata starszego. Jestem “macocha” jego 6letniej corki. 2020 przyniosl mam kilka dobrych wiadomosci, jedna z nich jest decyzja mojego partnera o powiekszeniu naszej rodziny.
Zarezerowalismy wakacje w maju w egzotyczne miejsce, wiec wolimy odczekac 6miesiecy ze staraniami, zreszta ja mam implant od prawie 2 lat, ktory zamierzam wyciagnac (tylko Kiedy?) w przeszlosci mialam robione badania hormonalne, gdzie lekarz podejrzewal PCOS.. na ostatniej wizycie gin, lekarka mi powiedziala, ze widzi ze mam duzo pecherzykow w jajnikach.

Sorry ze przydlugo!

Oczywiście, że można. Witamy :)

No to mam nadzieje, że staranka pójdą sprawnie i wszystko będzie jak należy :)

Ja to już nie mam pojęcia- wczoraj i dziś pozytywne testy owu- czyli tak liczę że mniejwięcej owu dziś lub jutro, jednak typowe bóle miałam w czwartek- kłucie i ciągnięcie po prawej stronie😓🙉

reklama
Ja to już nie mam pojęcia- wczoraj i dziś pozytywne testy owu- czyli tak liczę że mniejwięcej owu dziś lub jutro, jednak typowe bóle miałam w czwartek- kłucie i ciągnięcie po prawej stronie[emoji29][emoji86]
Ja już nie mam siły na to wszystko niech się dzieje wola nieba

Mnie dziś w pracy tak jajniki bolały, teraz mam bóle krzyża jak na okres

Do góry