reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja w tym cyklu tak mam i raz jeden jajnik raz drugi. I buzię też mam w syfkach jak na @
A mi dziś wyskoczyła opryszczka na ustach [emoji29] bardzo dawno nie miałam.
A wy też tak macie dziewczyny po owulacji juz, takie kłucia dziwne mega u dołu brzucha jakby ktoś szpilki wbijal czasami tak mam co drugi cykl praktycznie.

reklama
Ja w tym cyklu tak mam i raz jeden jajnik raz drugi. I buzię też mam w syfkach jak na @
Aha czyli to chyba normalne. Ja bardzo bardzo odczuwalam jajniki zwłaszcza prawy w okolicach owu taki pulsujacy był i klucie przeszło po owu.
Tez mierze temp juz dawno i dziś szok 4dni po owu a temp 37.20 normalnie mam 7 ,8 dni jednorazowo 37.20 a potem lekko spadnie trochę szybko mi wywaliło tą temp tak wysoko

Czesc dziewczyny :)
Mozna dolaczyc ?
Troche o mnie, mam 32 lata w tym roku, partnera 2 lata starszego. Jestem “macocha” jego 6letniej corki. 2020 przyniosl mam kilka dobrych wiadomosci, jedna z nich jest decyzja mojego partnera o powiekszeniu naszej rodziny.
Zarezerowalismy wakacje w maju w egzotyczne miejsce, wiec wolimy odczekac 6miesiecy ze staraniami, zreszta ja mam implant od prawie 2 lat, ktory zamierzam wyciagnac (tylko Kiedy?) w przeszlosci mialam robione badania hormonalne, gdzie lekarz podejrzewal PCOS.. na ostatniej wizycie gin, lekarka mi powiedziala, ze widzi ze mam duzo pecherzykow w jajnikach.

Sorry ze przydlugo!

Czesc dziewczyny :)
Mozna dolaczyc ?
Troche o mnie, mam 32 lata w tym roku, partnera 2 lata starszego. Jestem “macocha” jego 6letniej corki. 2020 przyniosl mam kilka dobrych wiadomosci, jedna z nich jest decyzja mojego partnera o powiekszeniu naszej rodziny.
Zarezerowalismy wakacje w maju w egzotyczne miejsce, wiec wolimy odczekac 6miesiecy ze staraniami, zreszta ja mam implant od prawie 2 lat, ktory zamierzam wyciagnac (tylko Kiedy?) w przeszlosci mialam robione badania hormonalne, gdzie lekarz podejrzewal PCOS.. na ostatniej wizycie gin, lekarka mi powiedziala, ze widzi ze mam duzo pecherzykow w jajnikach.

Sorry ze przydlugo!

Oczywiście, że można. Witamy :)

No to mam nadzieje, że staranka pójdą sprawnie i wszystko będzie jak należy :)

Ja to już nie mam pojęcia- wczoraj i dziś pozytywne testy owu- czyli tak liczę że mniejwięcej owu dziś lub jutro, jednak typowe bóle miałam w czwartek- kłucie i ciągnięcie po prawej stronie😓🙉

reklama
Ja to już nie mam pojęcia- wczoraj i dziś pozytywne testy owu- czyli tak liczę że mniejwięcej owu dziś lub jutro, jednak typowe bóle miałam w czwartek- kłucie i ciągnięcie po prawej stronie[emoji29][emoji86]
Ja już nie mam siły na to wszystko niech się dzieje wola nieba

Mnie dziś w pracy tak jajniki bolały, teraz mam bóle krzyża jak na okres

Do góry