reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Chciałabym mieć tanie krótkie cykle, szybsze szansę na staranie się [emoji23]

Chociaż mi się ostatnio starać nie chce już... Nie wiem czy w lutym nie zrobić przerwy
To ty masz 2dpo ja mam 3dpo a wesoła-Ania 8dpo czekamy na testowanie Ani 😊 Dara odpuść ale nie odpuszczaj przytulanek mi tak się udało 😂 a wiesz jak nie mogłam przeżyć ze nie testowalam bo nie wiedziałam kiedy owu odpuścić zawsze możesz i pójść na całość z mężem

Też tak miałam a betę zrobiłam bo miałam plamienia i myślę że w razie pozytywy trzebaby brac leki... a tu beta wyszła 0.1 i okres następnego dnia...

reklama
A mi dziś wyskoczyła opryszczka na ustach 😓 bardzo dawno nie miałam.
A wy też tak macie dziewczyny po owulacji juz, takie kłucia dziwne mega u dołu brzucha jakby ktoś szpilki wbijal czasami tak mam co drugi cykl praktycznie.

Do góry