reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Zrobię jutro rano ostatni test który mam. Muszę niepewność że nic tam nie ma bo nie wiem czy jutro coś mogę sobie wypić.
Moze to faktycznie jeszcze wczesna ciaza, a przed @ maja prawo nie wyjsc. Idz w czwartek na bete, wtedy sie wyjasni ;* a w sylwestra ospusc i wezuc na luz co by sie nie dzialo

reklama
Mi też się marzył wrzesień... 5dni poślizgu stres całe święta. Na testy chyba szkoda czasu i pieniędzy. Też tak macie że marzycie by być w 13stym tc i ogłosić już wszystkim dobre wieści?

Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]
20191230_170157.jpeg

Dziewczyny kupiłam jednak ten test, ale nie wiem czy już robić czy jeszcze poczekać. Ostatnio mam takie odjechane ten okres że sama nie wiem kiedy powinien być, niby 34 dzień zdzlazaly się dłuższe więc chyba oszaleje.

A trochę jakby pobolewalo mnie podbrzysze dzisiaj to chyba na okres. Niech nie będzie to albo niech już będzie to może wkoncu na te badania pójdę.

Robię jutro rano ostatni o ile zdążę bo brzuch boli coraz bardziej. Daje sobie już z tym spokój bo sfiksuje. Po prostu się nie udało. Zresztą na co ja liczyłam w pierwszym cyklu starań [emoji4]
To zrób rano i już i właśnie wyluzuj trochę, za bardzo się nakrecasz myślisz cały czas o tym A jak jutro coś będzie to idź na betę i już.

reklama
Do góry