reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Test wykonany przed chwilą, negatywny. Także ciąży nie ma. Okresu też. Już dzisiaj myślałam że dostałam w pracy ale to był raczej śluz wodnisty. Nie wiem tylko czemu wcześniej ważył te cienie na testach. Jakieś gowniane były! [emoji25][emoji26]

Test wykonany przed chwilą, negatywny. Także ciąży nie ma. Okresu też. Już dzisiaj myślałam że dostałam w pracy ale to był raczej śluz wodnisty. Nie wiem tylko czemu wcześniej ważył te cienie na testach. Jakieś gowniane były! [emoji25][emoji26]
Kochana Ty oszalejesz niedługo...

Ja już oszalałam. Kuzwa znów zaczynam widzieć cień po 10 min. W dupe z tymi testami. Więcej tego dziadostwa nie robię. Czekam na okres! Wywalam dziada! I już na niego Nie patrzę!
Moze to faktycznie jeszcze wczesna ciaza, a przed @ maja prawo nie wyjsc. Idz w czwartek na bete, wtedy sie wyjasni ;* a w sylwestra ospusc i wezuc na luz co by sie nie dzialo

Ja już oszalałam. Kuzwa znów zaczynam widzieć cień po 10 min. W dupe z tymi testami. Więcej tego dziadostwa nie robię. Czekam na okres! Wywalam dziada! I już na niego Nie patrzę!
Wynik testu zazwyczaj odczytuje się do 5 minut, później jest już niewiarygodny. Najlepiej idź na betę, myślę że się nakręcasz i dlatego nie masz okresu

reklama
Nie mów udaje mi się że termin @jest jutro lub pojutrze. W sumie mam tak rozjechany ten cykl że sama nie wiem kiedy powinien być.
Wynik testu zazwyczaj odczytuje się do 5 minut, później jest już niewiarygodny. Najlepiej idź na betę, myślę że się nakręcasz i dlatego nie masz okresu

Do góry