reklama
33A który masz dc?
Verona26
Fanka BB :)
Się okaże! [emoji7]
U Ciebie musi być coś na rzeczy.
Kasiam13161
A u mnie podobnie 34 dc i ani objawów nie robiłam testu ale jakoś wątpię w ciążęWy chociaż wiecie na czym stoicie a u mnie ani okresu ani ciąży
Verona26
Test wykonany przed chwilą, negatywny. Także ciąży nie ma. Okresu też. Już dzisiaj myślałam że dostałam w pracy ale to był raczej śluz wodnisty. Nie wiem tylko czemu wcześniej ważył te cienie na testach. Jakieś gowniane były! [emoji25][emoji26]
Daraa_94
Kochana Ty oszalejesz niedługo...Test wykonany przed chwilą, negatywny. Także ciąży nie ma. Okresu też. Już dzisiaj myślałam że dostałam w pracy ale to był raczej śluz wodnisty. Nie wiem tylko czemu wcześniej ważył te cienie na testach. Jakieś gowniane były! [emoji25][emoji26]
Verona26
Ja już oszalałam. Kuzwa znów zaczynam widzieć cień po 10 min. W dupe z tymi testami. Więcej tego dziadostwa nie robię. Czekam na okres! Wywalam dziada! I już na niego Nie patrzę!
Kochana Ty oszalejesz niedługo...
Aklime
Moze to faktycznie jeszcze wczesna ciaza, a przed @ maja prawo nie wyjsc. Idz w czwartek na bete, wtedy sie wyjasni ;* a w sylwestra ospusc i wezuc na luz co by sie nie dzialoJa już oszalałam. Kuzwa znów zaczynam widzieć cień po 10 min. W dupe z tymi testami. Więcej tego dziadostwa nie robię. Czekam na okres! Wywalam dziada! I już na niego Nie patrzę!
Wynik testu zazwyczaj odczytuje się do 5 minut, później jest już niewiarygodny. Najlepiej idź na betę, myślę że się nakręcasz i dlatego nie masz okresuJa już oszalałam. Kuzwa znów zaczynam widzieć cień po 10 min. W dupe z tymi testami. Więcej tego dziadostwa nie robię. Czekam na okres! Wywalam dziada! I już na niego Nie patrzę!
reklama
Verona26
Nie mów udaje mi się że termin @jest jutro lub pojutrze. W sumie mam tak rozjechany ten cykl że sama nie wiem kiedy powinien być.
Wynik testu zazwyczaj odczytuje się do 5 minut, później jest już niewiarygodny. Najlepiej idź na betę, myślę że się nakręcasz i dlatego nie masz okresu