reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
A mnie dziś znowu naszla deprecha.. Już widzę, że jest grupa wrześniowa... :) ciekawe kiedy ja dołączę do któregoś miesiąca i którego roku...
Dołączymy napewno! :) nie możemy się poddawać😉 wiem że ten koniec roku jest taki depresyjny, ale przecież Nowy Rok= nowe szanse i tak trzeba myśleć :)

Dołączymy napewno! :) nie możemy się poddawać[emoji6] wiem że ten koniec roku jest taki depresyjny, ale przecież Nowy Rok= nowe szanse i tak trzeba myśleć :)
To fakt :) ja nie wiem kiedy iść do lekarza, mąż ma mieć badane nasienie ja podwyższona prolaktynę i póki co nikt nie chce przepisać nic na nią...

@Verona26 trzymam mocno kciuki ! Wrzesień byl takim moim małym marzeniem, bo rocznica ślubu i taki prezent byłby cudowny 🥰ale niestety, nie powiodło się, dziś 4dc.

U mnie już nic z tego :) dziś 7dc
Uuu kurcze to przeoczyłam chyba :( przykro mi :( Ale idziemy łeb w łeb bo ja dziś też 7 dc :) i kurka podcierałam się i dalej miałam odrobinę śluzu z krwią :\ czy ta @ się kiedyś kończy... A jakiej długości masz cykle? po wypada testowanie dopiero 26 stycznia [emoji85]

@Daraa_94 , ja też walczę z prolaktyną, też póki co lekarz nic jeszcze nie przepisał- wyniki robiłam 1.5mies przed wizytą i stwierdził że nieaktualny wynik, żeby powtórzyć i przyjść ze świeżym to wtedy da Dostinex jak nadal będzie podwyższona. Ja też mam strasznie niski estradiol w 3 dc- póki co do obserwacji. Denerwuje mnie takie stanie w miejscu...

reklama
Do góry