reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ja się trochę tam na wrześniowej zaczęłam udzielać. Ale nie wiem czy się nie pospieszylam [emoji58] Coś dziwne mam przeczucia co do tych moich cieni. W razie czego dalej będę z Wami [emoji4]
A mnie dziś znowu naszla deprecha.. Już widzę, że jest grupa wrześniowa... :) ciekawe kiedy ja dołączę do któregoś miesiąca i którego roku...

reklama
A ja mam niespodziankę :o wg Flo owulację powinnam mieć 26 grudnia, zagapiłam się i testy zaczęłam robić 25 i były negatywne aż do dziś, w końcu druga kreska jest tak samo ciemna, jak kontrolna. Wg instrukcji owulację powinnam mieć za 24 do 48 godzin [emoji33]
Zastanawiam się tylko czy przy PCOS te testy są wiarygodne, czy skok poziomu LH musi się równać owulacji
Ja przy pcos owulacji nigdy nie miałam więc u Ciebie duży plus ☺ najlepiej jakbyś poszła do lekarza i monitorowala czy pęcherzyki są i czy pękają 😘

reklama
Probujesz juz teraz czy czekasz do jutra?
Ja stwierdzilam ze wole miec czarno na bialym niz kupic kilka testow i dopatrywac sie cieni..
Teraz jestem w pracy, mogę ewentualnie po 17tej zrobić dopiero test. Kupiłam nord test za 4.99 zł więc dużo nie wydałam. Jak nie wyjdzie test znowu to zrobię bete.

Do góry