KarolaJ
Fanka BB :)
Ja mam dopiero 4 dni opóźnienia...Dokładnie ja już nie zrobię testów ...no chyba że mi się spóźni o tydzień @ a tak to nie ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dopiero 4 dni opóźnienia...Dokładnie ja już nie zrobię testów ...no chyba że mi się spóźni o tydzień @ a tak to nie ..
Niby są ale pytanie czy to jest cokolwiek warteA są takie wybacz ale 1 slysze
Używała któraś z was tych z krwi co można w aptece kupić?
Widziałam na stronie apteki ziko że coś takiego sprzedają, tez bym nie wpadła na to że cos takiego jest.Nk wlasnie nie. I nawet nie pytalambu mnie czy maja w aptekach. Bo to jakas nowosc
No mam nadzieje, że niczego się tam niedopatrzą a może chodzi o jakąś błahostkę i bedzie okey
Jestem zaWidziałam na stronie apteki ziko że coś takiego sprzedają, tez bym nie wpadła na to że cos takiego jest.
Tak przy okazji byłaby któraś was za tym żeby stworzyć grupę WhatsApp? Chyba by się łatwiej pisało?
Kto jest za to proszę wyślijcie mi numery na priv to stworzę grupęJestem za
Oj Kochana mam nadzieje, ze jak najszybciej ! i pamiętaj ze jeszcze duzo z nas jest na placu boju z TobaA mnie dziś znowu naszla deprecha.. Już widzę, że jest grupa wrześniowa... ciekawe kiedy ja dołączę do któregoś miesiąca i którego roku...