reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Myślisz że cyfrowy da wynik?

Skoro jest cień malutki to powinien on wskazuje ciążę od 1 tygodnia moja koleżanka go testowała i jej pokazał 1-2 tydzień ciąży..
Ale zrobisz jak uważasz żeby potem nie było na mnie..😉
Jeśli chcesz to poczekaj jeszcze kilka dni może będzie wyraźniejsza kreska albo zrób ten😘 powodzenia 😍👶👶

Oby Ci się udało 😘😘 ja @ mam normalnie 28-30 dni ale lekarz mi duphaston w razie co przepisał 2 opakowania...póki co nie biorę..
Moja kumpela z pracy miała @ co w tygodnie bała się do lekarza iść a starała się o drugiego dzidziusia. I poszła (do tego co ja chodze) 2 wizyty i zaszła czyli około miesiąca...a tu od maja i nici . Ogólnie to 7 lat bez żadnego zabezpieczenia ale jakoś nie myślałam tak o 👶

Informuj na bieżąco jak tam u Ciebie się sprawa ma
Ok będę informować 😘 tak to jest że niektórzy mają odrazu a inni muszą się starać kilka lat 🤔

A ja już nie wiem co robić..
Skoro jest cień malutki to powinien on wskazuje ciążę od 1 tygodnia moja koleżanka go testowała i jej pokazał 1-2 tydzień ciąży..
Ale zrobisz jak uważasz żeby potem nie było na mnie..[emoji6]
Jeśli chcesz to poczekaj jeszcze kilka dni może będzie wyraźniejsza kreska albo zrób ten[emoji8] powodzenia [emoji7][emoji64][emoji64]

Myślę że może gg tak młodą ciąża bo jak była jakieś 11-12 dni temu. To nawet nie 2 tygodnie
Ale zrobisz jak uważasz żeby potem nie było na mnie..[emoji6]
Jeśli chcesz to poczekaj jeszcze kilka dni może będzie wyraźniejsza kreska albo zrób ten[emoji8] powodzenia [emoji7][emoji64][emoji64]

reklama
Ale jak widze takie te slabe kreseczki to już mam czarne myśli że coś nie tak, wiadomo jak to jest.

received_2595680300477893.jpeg
received_2595680300477893.jpeg

Ten test robiłam w październiku niby powinnam być w ciąży...a ciąży nie było 😢😢😢plakalam chyba cały weekend nie chciało mi się jesc ani żyć powiedziałam że już nigdy nie kupię testów ciążowych 😭😭😭

Do góry