reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej
martilla
ee to jak pączki na na dziewczynke....bo w przeciwienstwie do mnie zero ochoty na słodycze....za to dzis zachcialo mi sie pierogow z kapusta i miesem polecialam do sklepu i wlasnie wpałaszowalam 8:szok::-D co za ulga....
ktoregos dnia lecialam do sklepu po konserwe miesna wiecie taka mielonke z galaretka:-D bo mi sie zachcialo...z ogorkiem kiszonym hehehhe
choc w sumie takiego dobrego paczka tez bym teraz zjadla....tylko dobrego a nie jakiegos gnieciucha napompowanego:-D

Kuba śpi a ja leze razem z nim bo zapodalam sobie luteine w dziurke....:-D:-D

reklama
Agacjone
ale ja wcale nie miałam ochoty na słodkie, tylko ten pączek tak ładnie wyglądał :) myślę, a wezmę sobie i mojemu i co ? I jak zjadłam swojego to drugi już długo nie poleżał :D Ale dziewuszkę poproszę jak najbardziej :)
Zrób no sobie jakiegoś suwaczka :)

coś mnie brzuch z lekka bolał więc strzeliłam sobie nospe i chyba też pójdę poleżeć.

Hejo pojawiam się i zaraz znikam :-D Niedawno wróciłam ze starego mieszkania, gdzie udało mi się wpoić trochę wiedzy do głowy :tak:
Straszna się panikara zrobiłam i boję się czy w ogóle tam wejdę jutro :eek: Przede mną jeszcze przeczytanie pracy no i jutro powtórka wszystkiego i od 15:00 zaczynamy.

trzymam bardzo mocno!!!!!!!!!:)

agacjone jak się czujesz? Jak maleństwo? Wsiąkłaś na dłuższą chwilę :-(

badania musieliśy powtórzyć niestety bo za mało krwi i moczu było żeby przeprowadzić badania :-( no i posżłam dzisiaj prywatnie... badania zrobione czekamy na wyniki i do lekarza skonsultować je. tez proszę o kciukaski :)

reklama
Do góry