reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hej dziewczyny :)
Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie....caaaaale wieki mnie tu nie bylo...... Tak dla przypomnienia-mama Filipka,ktory teraz 3 latka konczy-stare forumowiczki moze pamietac beda ;).
Przyjełybyscie mnie spowrtotem do swojego grona????
pozdrawiam Was serdecznie :)

agacjone
niestety mamy ten sam problem. Tydzień temu dostaliśmy właśnie Pulneo, ale gdzie tam, nie łyknie za chiny ludowe.
Jedynie co to zaakceptowała Rutinacea Junior i Lipomal, ale właśnie zastrajkowała i z tym.
Na szczęscie płucka i oskrzela czyste, jedyne co katar spływa do gardła i on tak ją odrażnia że charczy.

hannah
dalam mu to puneo ale kurcze na siłe ..ile bylo krzyku to masakra....wciagnelam w ta rurke co zazwyczaj sa przeciwgoraczkowe..polozylam kube i mu powoli wstrzykiwalam....niemam wybooru poplacze ale musi to wziasc bo beda antybiotyki....

wogole kuba stracil apety i mi rece juz opadaja....:wściekła/y::wściekła/y:
juz niewiem co robic:zawstydzona/y:

Ja Hani daję tran cytrynowy i też nie za bardzo zadowolona jest, ale wytłumaczyłam jej, że najpierw dam jej niedobre, a potem dobre (Rutinacee) i zgadza się. Tylko mam od razu przygotowaną już odkręconą żeby nie czekała długo.

Jedziemy dziś do kuzyna męża i jego żony trochę posiedzieć, bo umieram tak sama w domu bez znajomych :-(

reklama
Do góry