reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hejo laseczki. No fakt ostatnio jakoś tutaj przeciągi :sorry2:

Ja właśnie piję kawkę i zastanawiam się o której wróci mój mąż, bo poszedł na oglądanie filmów wczoraj do kolegi. A dziś mamy przewozić kuchenkę gazową od teściowej z mieszkania, bo nasza się już nie nadaje, a od pon. będą nam gaz sprawdzać więc przy okazji by podłączyli. Gadałam też z tatą i zaoferował się, że kupi nam zmywarkę :-D Boże niedługo nie będę miała co w domu robić :-D Jeszcze muszę zainwestować w porządny sprzęt z viledy do mycia i zamiatania podłóg i będę przeszczęśliwa :-D Marzy mi się coś takiego http://www.vileda.pl/systemy_czyszczace.php?pro=73
Koleżanka ma jeszcze taką miotłę na stylu, która ma pasek zbierający latające syfki, ale na str. tego nie ma więc będę musiała poszukać. Ufff alem się przy niedzieli o sprzątaniu rozpisała, ale to przez to, że muszę umyć podłogi w domu, bo wczoraj ubrałam buty w których chodzę w pracy i naniosłam, bo mamy w pracy remont.

Ostatnia edycja:
heeej :-)
tosia ja u mamy tez mam zmywarke chociaz tydzien temu w sobote zwarcie robila i korki wywalalo i rodzice pojechali kupic nowa ale ta przynajmniej dobrze myje bo ta poprzednia zostawiala na kubkach syf,niedomywala i miala juz z 5 lat...a teraz mamy firmowa whirlpoola...mama wogole ostatnio pochwalila mnie u babci...powiedziala jej ze do domu przychodzi po pracy i odpoczywa bo nie ma co robic,w domu posprzatane,ugotowany obiad dla wszystkich,pranie porobione.Ostatnio jak wrocilismy od tesciowej to powiedziala tez stesknila sie za mna i brakolwalo jej mnie :-D w ten weekend rodzice wyjechali do ojczyma kuzynki na slask i ja z mezem i mloda sami w domu ale jakos tak dziwnie pusto hehe maz ciagle na dworze buszuje przy samochodach wczoraj byl na meczu kolejorza z kuzynem a ja ciagle z mala w domu no w sumie wczoraj brat przyjechal i zostal na obiedzie z nami a po poludniu poszlam do kuzyna zony i tam posiedzialam sobie z dobra godzine na herbatce...ale dzis rodzice juz wracaja do domu to przynajmniej bede do kogo gebe otworzyc i ktos sie bedzie po chacie krzatal :-p
a co do butow i kluskach pod nimi to mi nic nie mow:wściekła/y:moj ojczym ciagle wnosi na korytarz a ja ciagle za nim na miotle latam:wściekła/y:ale dobrze ze dalej nie wnosi :tak:

Tośka
wiesz co ? powiem Ci,że ten mop czy jak to nazwać to wcale nie jest takie rewelacyjne jakby się mogło wydawać. Takie nieporęczne, chlapie woda przy maczaniu w wiadrze i wyciskaniu, zdecydowanie wolę tradycyjnego mopa:) Ot taka luźna uwaga;)

Ewelka
jak Ci się mieszka ? też pewnie tęskniłaś za mamą, przyznaj się :D

Hej:tak:
Dawno mnie nie bylo ale czasu brak:-(chrzest byl po drodze:tak:a teraz zabki:-(poczytam w wolnej chwili:tak:Tosia mam tego mopa i faktycznie jest zwrotny bo wszedzie nim dojedziesz i ma dlugi kij ale minusem jest to ze nie da sie tak dobrze odcisnac wody nwet jesli kilka razy przepuszczasz przez sitko:no:do paneli sie nie bardzo nadaje bo duzo wody zostawia:wściekła/y:i smieci po nim zostaja:wściekła/y:

Dzięki laski za opinię ... czyli nic innego jak szmata w rękach :-(

Kaczucha kochana 100 latek dla Damianka :-D Niech rośnie zdrowo i ku pociesze mamusi :tak:

A ja piszę dalej pracę mgr także zmykam już :*

Kaczucha 100 lat dla Damianka z okazji 2 urodzin:-)

a ja rzadko bywam... mam kryzys....:zawstydzona/y:
znaczy na bb jestem często ale długo nie witam i nie nadążam pisać wszędzie .. same wiecie jak to jst...

jeszcze do tego mój D kończy pracę musimy łątwoć socjal dla niego... przyjeżdza rodzinka z UK...
Vi ma roczek..za tydzień
a tu zaraz święta... prezenty zakupy..
no masakra jakaś...

Kamcia-dzięki :* i powodzenia tam w Waszych sprawach

my po kontroli-jest ok,ale do dzieci ma chwilo nie chodzić. Poza tym od razu załapaliśmy się na....bilans ;p oczywiście wrzasku było co nie miara i jest ok poza jednym...pani doktor podejrzewa stulejkę,ale pewności nie ma bo przecież wił się jak piskorz i jak będzie troszkę starszy to da się stwierdzić.to by było na tyle.zmykam do łobuza

reklama
kaaczuuchaa spoznione,ale najszczersze zyczenia dla synka!!!
U nas tak zwane BZ,maz w domu,ja w domu-siedzimy na dupach i skutecznie wk...my sie wzajemnie.Maj juz tego dosc.Dobrze,ze 3 kolejne dni ide do pracy!
Macius rosnie z kazdym dniem.Ma mistrzostwo swiata w nie sluchaniu!!!Normalnie diabel mi sie trafil:(

Do góry