reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hannah cudo :tak:
Malutka już chyba ułożona główką do dołu,bo brzuszek ma taki specyficzny kształt :-D
Dużo przytyłaś?Bo wydaje mi się że raczej nie.

Hannah cudo :tak:
Malutka już chyba ułożona główką do dołu,bo brzuszek ma taki specyficzny kształt :-D
Dużo przytyłaś?Bo wydaje mi się że raczej nie.
Już dawno się ułożyła, czuję to na swoich żebrach, te wystające stópki można czasami złapać.
Oj troszkę mi się przytyło bo już 13 kg, ale z Hanią na tym etapie miałam podobnie, więc się nie martwię.

Hannah kochana ślicznie wyglądasz .... ciąża Ci służy :tak:

Hania niestety wyczaiła, że chodzę do pracy i już dziś nie spała od 6:10 :eek: oczywiście łez całe morze wylane :-( Jutro muszę być w pracy godz. wcześniej czyli powinnam wstać o 4:45 :confused2: Nie mam pojęcia jak ja to zrobię :-(
W ogóle to zaczęłam brać tabletki anty i wczoraj miałam ostatnią, a właśnie od wczoraj mam @ :eek: Tzn. takie bardzo obfite plamienia :confused2:Mam nadzieję, że to przez to, że się reguluje wszystko.

hannah Boże jaki masz cudny brzuszek :) tylko pozazdrościć :)

Boże padam młody przed chwilą poszedł spać :/ masakra ostatnio nie wyrabiam :/

Hannah
fajny kącik dla drugiej pociechy :) no i brzuchacz przepiękny, jak zwykle u Ciebie :) trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli ! zajrzyj czasem na zamknięty. Zdrówka dla rodzinki !

Tośka
kto wstaje z kurami :D powodzenia hi hi mnie by żadna siła nie ściągneła z wyrka o tej porze :D

hejka :)
my znów byliśmy u lekarza-na kontroli. został tylko kaszel i mam go poić syropkami a tak to jest ok.następna kontrola za tydzień :/ pogoda piękna jak na listopad a my w domu siedzimy-grrr, ile można :/

Tosia-masakra-przed 5 wstawać-współczuję...

reklama
hej
no my tez bylismy dzis u lekarza...kaszel jak niewiem co:wściekła/y:ale oskrzela czyste..dala syrop pulneo i kurcze takie to ***** gorzkie ze niewiem jak mu dac....dala jeszcze flamaved ale kuba wogole niechce pic tych syropow co mnie wprawia w takie nerwy ze tragedia...

macie jakies sprawdzone sposoby na syrop....w piciu ten pulneo odpada bo i dosladzalam miodem i cukrem i niechce tego:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry