reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no włąsnie ja też nie...kurde mi też sie nie chce jeszcze jak pomysle o rzeczach dziecka....ja mam to samo tylko ja jade 200km i też mieszka tam moja tesciowa...ale chrzanie ją ...odbębnie wizytę i nie bede sie denerwować....u niej święta to jak nie święta...nic nie potrafi zrobić mówię ci szok...a u mnie to ąż życie tętni w domu cała rodzinka jest więc nie ma co trzeba sie nimi cieszyć puki można:-)
KOCHANA ŻYCZE WESOŁYCH ŚWIĄT:-)
I DLA WAS WSZYSTKICH KOCHANE WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010:-)

reklama
Moje kochane laseczki: wpdalam na chwilke zlozyc wam zyczonka:

swieta.gif

ZDROWYCH, POGODNYCH PELNYCH
MILOSCI I RADOSCI
SWIAT W RODZINNYM GRONIE
SPEŁNIENIA WSZELKICH MARZEŃ,
POCIECHY Z WASZYCH MEZÓW I WSPANIAŁYCH DZIECIĄTEK, BY TEN CZAS SWITECZNY BYL CHWILOWYM ODERWANIEM OD TEJ SZAREJ RZECZYWISTOCI
TEGO WAM
ZYCZY CIOCIA ARLA

oo szalejecie laski z życzeniami :-)

arla
co tam u Ciebie? Jak zdrowie?

marcy
wiesz ja do teściowej nic nie mam, jest spoko babka, bardziej mnie teściu wkurza, ale to już inna historia z nim, nie wypada nie jechać skoro między moim domem rodzinnym, a męża jest tylko jakieś 17 km . Także dla niego jakoś muszę to przeżyć...

martilla kochana miedzy moim domem a męża nie ma nawet kilometra :-) więc nie mam wyjścia...:-) jakoś dam rade :-)
A tu życzonka w lepszej oprawie:-)
kerstman2006-mb_1_.gif

PRZED NAMI MAGIA ŚWIĄT,
CHOĆ DALEKO MAM DO WAS STĄD!
ZŁOŻYĆ WAM CHCE SZCZERE ŻYCZENIA,
Z SERCA PŁYNĄCE,
I JAK PRZYJAŹŃ MA DO WAS GORĄCE!!!
NIECH KOLĘDA WASZE SERCA WYPEŁNIA,
I NIECH BLASK CHOINEK WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA SPEŁNIA...
NIECH W MYŚLACH WASZYCH GRA MUZYKA....
I NIECH SERCA WASZYCH BLISKICH OKRYJĄ WAS MIŁOŚCIĄ
I NIECH WIGILIA I NOWY ROK PRZEPEŁNIĄ WAS RADOŚCIĄ!!!

za całego serca dla moich kochanych laseczek Marcysia....

ja tylko na sekundkę wpadłam

bella - wszystkiego naj... dla Filipka. ZDRÓWKA!!! Przepraszam że spóźnione, ale wczoraj mnie nie było :-( Mimo to życzenia są szczere :tak:

laseczki:

Pachnącej lasem choinki...
Na stole karpia i szynki
Wesołych kolędników
Podarków bez liku...
Seksu na śniegu
Mniej życia w biegu
Dużego bałwana
i zabawy Sylwestrowej do rana......

Śniegu po pachy
Smacznej kiełbachy
Prezentów kupę
Rózgi na du...pę
Do nieba choinki
Wódki trzy skrzynki
i udanego wskoku do Nowego Roku

Śniegu po nerki
Wesołej Pasterki
Prezentów moc
Seksu co noc
Pysznego Bigosu
Gwiazdki z kosmosu
a po Sylwestrowym balu
dużo imprez i szmalu....

ps. Napisałam trzy, bo nie mam czasu teraz poczytać Waszych życzeń, a nie chcę żeby było że Wasze skopiowałam xD xD xD......

BUZIAKI LASECZKI!!! SMACZNEGO KARPIA... i OPŁATKA! A GDYBYM NIE ZAJRZAŁA PRZED SYLWKIEM TO UDANEJ ZABAWY! OCZYWIŚCIE DO RANA! No i oby nie miałyście kaca :-D:-D:-D:-D:-D:-D papapapa

reklama
Do góry