reklama
Dziewczyny jakie piękne życzenia!
Ja wam życzę dużo radosnych chwil, żeby wam niczego w życiu nie brakowało , wiele uśmiechu na codzień, miłości i szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, tych małych i tych wielkich , pociechy z dzieci, owocnych staranek w przyszłości (;-)) , samych słonecznych dni , oczywiście kasiory(bo jej nigdy za wiele!) i wszystkiego czego tylko zapragniecie ! Wyjątkowych Świąt kochane!:*:*:*
Ja wam życzę dużo radosnych chwil, żeby wam niczego w życiu nie brakowało , wiele uśmiechu na codzień, miłości i szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, tych małych i tych wielkich , pociechy z dzieci, owocnych staranek w przyszłości (;-)) , samych słonecznych dni , oczywiście kasiory(bo jej nigdy za wiele!) i wszystkiego czego tylko zapragniecie ! Wyjątkowych Świąt kochane!:*:*:*
xTosia
Cudowna Haneczka
Hej laski ... ja właśnie dostałam telefon od teściowej, że nie przyjadą na święta. Stwierdziła, że brat mojego męża jest chory, a poza tym nie mają kasy. Do tego młody opuścił się w nauce z 3 przedmiotów i może nie zdać z jednego.
Ale najbardziej zastanawiający jest fakt, że skoro nie ma na przyjazd do nas to jak nam chciała na remont dać??? Kolejne ściemy w wykonaniu mojej teściowej :-(
Ale najbardziej zastanawiający jest fakt, że skoro nie ma na przyjazd do nas to jak nam chciała na remont dać??? Kolejne ściemy w wykonaniu mojej teściowej :-(
xTosia spokojnie kochana nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....wigilię spędz ze swoją rodzinka jak juz sie przygotowałas i nie przejmuj się babą.....moja robi podobnie tylko raczej sie pcha na siłę...albo nić nie przygotowuje jak do niej się jedzie ...dlatego ja np. wiem ze jak pojdziemy do niej na wigilie to się tam nie najem.....dobrze ze mam mame bliziutko to od razu od niej idziemy do mnie i tu się dopiero zaczyna porządna wigilia......Pozdrawiam
izkab
matka wariatka
"To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni jak gwiazda na dworze
Przy stolach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może.
To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha
W serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha.
To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera
Widząc jak silna jest Miłość, gdy pięści swoje rozwiera.
To właśnie tego wieczoru od bardzo wielu wieków
Pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku"
Przy stolach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może.
To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha
W serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha.
To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera
Widząc jak silna jest Miłość, gdy pięści swoje rozwiera.
To właśnie tego wieczoru od bardzo wielu wieków
Pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku"
Życzę Wam kochane zdrowych, spokojnych świąt, pełnych nadziei, miłości i ciepła, niech spełnią się życzenia o których w ten magiczny wieczór pomyślicie smacznej kolacyjki i radosnej minki przez całe święta !!! buziolki
xTosia - troszkę ci zazdroszczę, też wolałabym nie oglądać teściowej w święta ;-)nie przejmuj się, nie warto ...
xTosia - troszkę ci zazdroszczę, też wolałabym nie oglądać teściowej w święta ;-)nie przejmuj się, nie warto ...
izkab
matka wariatka
Marcy -
ja tylko na chwilkę, zapomniałam wczoraj napisać, że moje dziecko (Paula) dowiedziało się u okulisty, że ma ZA DUŻE OCZY słyszałyście o czymś takim? ma wadę wzroku i jak będzie jeszcze rosła, to jej się najprawdopodobniej pogłębi przez te wielkie oczyska jak nie dodatkowy ząb, to za duże oczy - no masakra jakaś
i wczoraj zadzwonili do mamy, że będzie miała 6 stycznia operacje na serduszku - strasznie się denerwuję :--( moja mama nie jest w najlepszej kondycji, ale trzeba być dobrej myśli...
buziaczki
uciekam piec sernik, a później makowiec - o ile Karolka mi na to pozwoli
ja tylko na chwilkę, zapomniałam wczoraj napisać, że moje dziecko (Paula) dowiedziało się u okulisty, że ma ZA DUŻE OCZY słyszałyście o czymś takim? ma wadę wzroku i jak będzie jeszcze rosła, to jej się najprawdopodobniej pogłębi przez te wielkie oczyska jak nie dodatkowy ząb, to za duże oczy - no masakra jakaś
i wczoraj zadzwonili do mamy, że będzie miała 6 stycznia operacje na serduszku - strasznie się denerwuję :--( moja mama nie jest w najlepszej kondycji, ale trzeba być dobrej myśli...
buziaczki
uciekam piec sernik, a później makowiec - o ile Karolka mi na to pozwoli
Izkab nie wiem nic o za duzych oczach wiem ze jest wytrzeszcz ale to źle wygląda...zapytam męża jest informatykiem i optykiem:-) może będzie wiedział:-)
A co do mamusi to sie nie denerwuj będzie dobrze....na bank.....musi byc nie ma innych opcji....
miłego pieczenia i żeby malutka dała ci chwilke spokoju....
Ja właśnie sie pakuje do końca tak mi sie nie chce wczoraj zrobiłam 2 prania dziś jedno i chyba jeszcze ręczniki wypiore i zostawie zeby wyschły do przyjazdu....kurcze miesszkam teraz gdzie indziej i nie mam gdzie ubrań suszyć mam dwie suszarki ale odkąd mąż mi przyniósł stertę ubrań z wyjazdu to nie mogę sie doprać....dzis w końcu widze pusty kosz na pranie.....
buziołki bede zaglądać aż do wyjazdu....będzie mi was brakowało...:-(
A co do mamusi to sie nie denerwuj będzie dobrze....na bank.....musi byc nie ma innych opcji....
miłego pieczenia i żeby malutka dała ci chwilke spokoju....
Ja właśnie sie pakuje do końca tak mi sie nie chce wczoraj zrobiłam 2 prania dziś jedno i chyba jeszcze ręczniki wypiore i zostawie zeby wyschły do przyjazdu....kurcze miesszkam teraz gdzie indziej i nie mam gdzie ubrań suszyć mam dwie suszarki ale odkąd mąż mi przyniósł stertę ubrań z wyjazdu to nie mogę sie doprać....dzis w końcu widze pusty kosz na pranie.....
buziołki bede zaglądać aż do wyjazdu....będzie mi was brakowało...:-(
reklama
Asia_myslaca
Mama cudnownej Zuzi :)
A ja skopiowałam, ale szczerze
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.
Ej dziewczyny ja tez nie wiem w co ręce włożyć a dziś na dodatek w pracy (większośc ma wolne) ale tak to jest jak się ma swoją firme.....
Ja wczoraj upiekłam orzechowca, makowca (ale nie zawijanego-nie umiem, drożdzowego)a dziś w planach sernik i W-Z ka :-) się zobaczy jak nie padne. Mąż kupił wczoraj karpia i zrobił czerwoną kapuste (taka surówkę do ryby)...zamówiona chałka no i uszka jutro ulepić trzeba około 40
Się wyzaliłam )
Pozdrawiam
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.
Ej dziewczyny ja tez nie wiem w co ręce włożyć a dziś na dodatek w pracy (większośc ma wolne) ale tak to jest jak się ma swoją firme.....
Ja wczoraj upiekłam orzechowca, makowca (ale nie zawijanego-nie umiem, drożdzowego)a dziś w planach sernik i W-Z ka :-) się zobaczy jak nie padne. Mąż kupił wczoraj karpia i zrobił czerwoną kapuste (taka surówkę do ryby)...zamówiona chałka no i uszka jutro ulepić trzeba około 40
Się wyzaliłam )
Pozdrawiam