reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ale laseczki wczoraj wieczorem zaszalałyście hihi...;-)
mojej Nicoli też nie ropieją uszka i tak ogólnie nic jej się z tymi kolczykami nie dzieje.

ewelka - moja Nicola też ma taką swoją przytulankę, i tylko tą chce. Jak jej bardzo podobne dajemy to i tak rozróżnia tą swoją i do innej się nie przytula :tak:

a ja już mężowi wczoraj dałam prezencik taki pod choinkę, oczywiście pod choinkę też mu coś dam. On wiedział o tym który dostał wczoraj (sam musiał go sobie zamówić, bo byłam w szpitalu, powiedziałam mu tylko co chcę mu dać, i ma to sobie zamówić). A oto właśnie jego prezent numer jeden: Obudowa Cooler Master HAF RC-932// PROMOCJA !! (822225311) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo mu się podoba, ta obudowa. Już nie chodzi o wygląd zewnętrzny (chociaż moim zdaniem jest fajna), ale mój m. chce mieć wodne chłodzenie w kompie i ta obudowa jest świetnie przystosowana pod taki sprzęt :tak: Teraz muszę poważnie pomyśleć nad prezentami dla dzieci. Mojemu mężowi chcę kupić jeszcze jakąś fajną wodę toaletową, do tego jakieś świetne bokserki (mam już jedne na oku, ale są drogie i nie wiem czy je kupić) i jeszcze coś, ale nie wiem co. Mojej Nicoli taki "mini konik na biegunach", do tego komplet pościeli do łóżeczka, jakieś ubranka, lalkę przytulankę, i jakąś zabawkę edukacyjną. A Damiankowi taką dużą stację paliw (z parkingiem) do tego kolejkę elektryczną, samochód na sterowanie, duuuuużo słodyczy, jakiegoś dużego misia... I to by było na tyle ufffff..... potem zostaje tylko mój dziadek i babcia mojego męża. Ale to już powinno iść łatwo. :-):-):-)
A wy już myślicie o prezentach ??? Co kupujecie ??? Już nie cały miesiąc do świąt. Chwalcie się jakie macie plany na Święta.......

reklama
Olka widze ze bogaty Gwiazdor się szykuje:)

dziewczyny my znowu mamy problem. ostatnio zauważyłam że Fliper jak idzie to jego lewa nóżka bardziej stópka ucieka do środka:/ prawą normalnie układa a lewą do środka. jak byliśmy na badaniu bioderek to powiedział ze wszystko jest dobrze tylko ze mamy kupic wyższe buciki bo małemu kosteczki do środka uciekają. powiedział ze jak bedzie nosil te wyzsze butki to same się "naprawią". tylko teraz tak; jak myka boso to i tak mu uciekają do środka, no i teraz ta lewa stópka do środka. co robić??? czy jakiś bobas ma podobnie??? proszę o opinie i rady. nie chciałabym nic przeoczyć. zeby pozniej nie bylo nieprzyjemnosci.

no a siusiak nadal czerwony, powiedzmy krwisty:/ :( i nadal Filipe nie pozwala dotknąć... masakra dzis byla kolejna nasiadówka w korze dębu... tylko ze zauważylam ze po tej drugiej stronie siusiaka nadal jest ta biala krotka ta duża o ktorej pisałam. te małe zeszły..no w sumie nic dziwnego bo zerwała tą skórkę na której krawędzi były, no ale ta druga najieksza jest nadal. nie wiem tez co robić czy jeszcze poczekać smarować i moczyć...boje się ze jak pojedziemy do tej baby to znowu małemu krzywdę zrobi. dziewczyny rece mi znowu opadają.

ps. wyzaliłam się na zamkniętym

Ostatnia edycja:
Olka widze ze bogaty Gwiazdor się szykuje:)

dziewczyny my znowu mamy problem. ostatnio zauważyłam że Fliper jak idzie to jego lewa nóżka bardziej stópka ucieka do środka:/ prawą normalnie układa a lewą do środka. jak byliśmy na badaniu bioderek to powiedział ze wszystko jest dobrze tylko ze mamy kupic wyższe buciki bo małemu kosteczki do środka uciekają. powiedział ze jak bedzie nosil te wyzsze butki to same się "naprawią". tylko teraz tak; jak myka boso to i tak mu uciekają do środka, no i teraz ta lewa stópka do środka. co robić??? czy jakiś bobas ma podobnie??? proszę o opinie i rady. nie chciałabym nic przeoczyć. zeby pozniej nie bylo nieprzyjemnosci.

no a siusiak nadal czerwony, powiedzmy krwisty:/ :( i nadal Filipe nie pozwala dotknąć... masakra dzis byla kolejna nasiadówka w korze dębu... tylko ze zauważylam ze po tej drugiej stronie siusiaka nadal jest ta biala krotka ta duża o ktorej pisałam. te małe zeszły..no w sumie nic dziwnego bo zerwała tą skórkę na której krawędzi były, no ale ta druga najieksza jest nadal. nie wiem tez co robić czy jeszcze poczekać smarować i moczyć...boje się ze jak pojedziemy do tej baby to znowu małemu krzywdę zrobi. dziewczyny rece mi znowu opadają.

ps. wyzaliłam się na zamkniętym
Tak Ilonka moja Hania też ustawia stopy palcami troszkę do środka. Jak Hania zaczynała chodzić dopiero przy meblach byłam u ortopedy mówił że wszytsko ok.
Ale od tej pory jeszcze nie byłam na kontroli chodu.
Pamiętam jak byłam mała to mama mi zwracała uwagę że chodzę ze stopami od strony palców do środka i sie tego sama oduczyłam.

hej
ilonka
mnie tez dzis glowa boli jak niewiem juz kawe z cytryna wypilam i troche lepiej...piekna pogoda za oknem a mi sie nawet z Kuba na dwor niechce isc..i nie ide..
zaraz tylko pojde zupe mu upichcic...:zawstydzona/y:

heja
ja tez mam dupnieety dzien ,,,,,, glowa tez mnie boli moze laski to biometr niekorzystny

chodzimy wszystkie na piwo- wylejemy wszytkei smutki i zale i nam sie polepszy;-);-)

olka
kurde ja tez chce takeigo mikolaja :-D:-D ale jak dzieciatka byly grzeczne to jak najbardziej zalsuguja

cześć baby!

ilonka
odpisałam Ci na zamknietym

arla
mnie też głowa boli, poszłam spać o 3 rano i wstałam po 11 i nie ma sie co dziwic;-)

Hej laseczki...ehhh kolejny wieczór samotny :-( Robiłam dziś z Hanią faworki (chrust) :tak: wrzuciłam kilka foteczek Picasa Web Albums - Buttlerfly Hania miała super zabawę, a ja razem z nią nawet nie sądząc, że może być tak przyjemnie :tak: Ale teraz niestety znów mam opuchnięte dłonie i nie mogę zgiąć ich w pięść, ale warto było :-D

Jutro mąż jedzie na weekend do W-wy i wróci dopiero w niedzielę. Dobrze, że przyjedzie mój tata więc nie będziemy same. No i w sob. mam kolosa, na którego nic, a nic nie umiem :-(

Wiecie co...ja nie mogę być w domu na L4, ani urlopie, bo ciągle widzę ile mam w domu do zrobienia :-( I dostaję obłędu kiedy muszę usiąść wieczorem zamiast sobie sprzątać :wściekła/y:

reklama
Ilonka - niestety ja nie pomogę, ale do tej dr. to bym już na Twoim miejscu z małym nie poszła. Co do stóp to może nadal zakładaj małemu buciki sięgające za kosteczkę.

ps. mam nadzieję że gwiazdka będzie taka jak planuję.... :-) bo dzieci po tym szpitalu jak najbardziej zasługują na wielki worek prezentów

Do góry