Cześć dziewczynki
Troszkę mnie nie bylo i z góry przepraszam nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, bo tyle naskrobałyście ;-) Karolka ostatnio jest tak zajmująca , że w ciągu dnia nie mam czasu spokojnie przy kompie usiąść, a wieczorem padam :-( teraz śpi, ale pewnie niedługo swoje piękne oczęta otworzy... kaszel się do Karolki przykleil i nie chce puścić, Paula miala zapalenie gardła i ucha, 40 stopni gorączki, wiec komp poszedl w odstawkę :-(no, ale mam nadzieje, że będzie lepiej i znowu sobie trochę z wami ponadaję ;-)
Karolka zaczyna chodzić, ale poki co tylko boczkiem przy meblach, niestety trzeba cały czas jej pilnować, bo się malpa puszcza i leci do tylu
nic się nie boi, ciągle na coś się wspina, oczy w kolo glowy muszę mieć ;-)
Ilonka - super filmik
Martilla - jak staranka? i jak twoja tarczyca, robilaś badania? ja idę w poniedziałek do endokrynologa, zobaczymy co mi powie...
Olka - dobrze, że z dziećmi już wszystko ok
jak czytałam twoje wspomnienia ze szpitala, to od razu mi się przypomnialo jak z trzyletnia Paulą byłam w szpitalu... do teraz mam uraz (a minęło 10 lat) i nie pozwoliłam więcej jej do szpitala zaciągnąć, chociaż czasem było ciężko :-( oby nigdy więcej takich przeżyć
pozdrawiam serdecznie