reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Ejjjj jestem w szoku...położyłam Hanię spać przy otwartym oknie, ale krzętnie ją pookrywałam żeby jej cieplutko było i spała tak godz. Stwierdziłam, że zamknę okno i niechcący ją obudziłam. Ponosiłam na rękach i mówię, że musimy usiąść, bo mnie ręce bolą,a ona przytuliła się do mnie i poszła spać dalej i tak siedziałam znów godz. aż wrócił mąż i obudził ją drzwiami :-) Moje dziecko spało dziś 2 godz. WOW :-p Tylko, że przez to spanie Hani nie pouczyłam się w ogóle nic :-(

A ja mam kompletnego lenia...nawet mi się 2go dania nie chciało gotować i zjedliśmy pizze :-D ehhh podoba mi się w sumie coraz bardziej na tym L4:-p

reklama
olka
biedulko wspolczuje wam co tam przeszliscie- odpoczywajcie i wracajacie jak naszybciej do formy

ilonka
o boze biedny synus- wredne babskooooooooooo

a mnie w nocy zalało w koncu- uffffffff moge spac spokojnie

witam wieczorową porą :-)
mąż pojechał przed chwilą do pracy a mala zasnęła więc zostałam ja i komputer :-Dwiecie co jakies pol roku temu tesciowa kupila jej kaczke bez której teraz ona nie umie spac i wogole wszedzie ją bierze w zęby jak idzie na 4 :-) i my jak gdzies jedziemy to kaczka z nami ;-) ale szwagier kupil jej druga taka tyle ze w innym kolorze i troche inny material,wiec dalam jej obie kaczki i wiecie co ze ona wziela i przytulila sie do tej swojej a tamta wyrzucila...i jak ma obie w lozku to bierze ta swoja a tamta lezy gdzies w lozku :-)

ewelka- heheh, moj Fliper nie zaśnie bez pieluszki tetrowej:) tak ma praktycznie od urodzenia.... musi mieć ja przy buźce albo ugniatać w rączce... :))
myka sie kąpac:p
do zaśśśś:)

ilonka
moja nie miala tetrowych pieluszek ja mialam flanelone ale je tylko uzywalam przy jedzeniu jak karmilam mala,czasem lezaly kolo niej ale nie byla zainteresowana nimi ;-)jak kaczka lezy na jej kocu to ona podejdzie do niej i sie na niej polozy albo wezmie skrzydla w raczki i mroczy ciagle do niej i se smera skrzydlami po buzi...uwielbiam ten slodki widok

Załączniki

• fota (216).jpg
    fota (216).jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 34
  • fota (221).jpg
    fota (221).jpg
    24 KB · Wyświetleń: 38
Andzia
wogole bardzo ladnie jej sie goja,nie ma nic czerwone,zadnej ropki nic kompletnie szczerze to tylko raz jej przemylam woda utleniona...:-)

zapomnialam Wam laski napisac ze macie pozdrowienia od tulipanka.Jej mala dzis konczy wlasnie pol roku :-)

Ewelka Izie też się ładnie goją.Nie puchną,nie ropieją...a wodą utlenioną przemywam jej wieczorem.No i w ciągu dnia kilka razy niemi ruszam :-)
A czemu Tulipanek nie napisze na bb?

reklama
Do góry