reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Arla -kochana trzymam kciuki nie wiem za jaki wynik ale trzymam:)

Witajcie ja kombinuje jak tu przestawic synka zeby w nocy spał a nie w dzień! w sobote jak mezus był to sie udało przetrzymywalismy go albo budzilismy jak zasypiał po godzinie, i spał od 2 w nocy(nie od 6:) do 10! a wczoraj znow od 5 rano do 12 teraz zasnał bo przeciez drań zmęczony bo się nie wyspał i ja tez siedze jak za szpilach chyba sie połoze na chwilke. bo padne!
U mnie też sie ciąze posypały w rodzinie młodsza siostra:) jest teraz w 7 mies- bedzie synek:) i siostra brata teraz jest w 6 mies i bedzie córcia:) w koncu jakas dziewczynka bo sami chłopcy:) Ja mam dwie siostry i one obie mają chłopców juz i ja i teraz własnie ta młodsza znow chłopiec....szok:) i kuzynka tez ma chłopca... a najlepsze ze młodsza siostra poprosiła mnie na chrzestną:) i za kilka dni zadzwoniła starsza i pyta czy zostane chrzestna dla jej synka:) no i jade za dwa tyg na chrzest:) i jeszcze ostatnio pyta sie mnie siostra męża czy zostane chrzestna:) więc mój limit na dzieci został wyczerpany:)

u mnie ładna pogoda słonko swieci:) ale mam zły humor bo nie mam kasy, normalnie sie skończyła a tu dopiero po wypłacie i juz kasy nie ma...kurde szczepionki nas wykańczaja...ale w tym mies nie bedzie a i tak kasy juz wiadomo ze nie starczy!:( nie wiem co to bedzie kurde jakiś wujek z kasą by sie przydał:) hehe
Pozdrowionka i piszcie co u Was:)
Olcia a co u ciebie??
Hannah pozdrawiam filmik niezły:)
ilonka:) buziaki dla Was:)

i ściskam mocno inne kobietki:)i dzieciaczki:)

reklama
Marcy - moja Nicolka chora niestety, ma zapalenie krtani... dostaje antybiotyk, syrop Clemastinum czy jakoś tak i "dobre" bakterie. Oby jej to świństwo szybko przeszło, bo biedna bardzo się męczy...

Hej laseczki
Jeju podziwiam Was z tymi dzidziami już teraz :-D Ja chcę ale tak za 4 lata...tylko pozostaje mi jakimś cudem męża namówić. Na razie podsyłam mu linki z fajnymi zabawkami dla chłopców i mówię, że takie byśmy synkowi kupili :rofl2: :-p Zobaczymy czy to jakoś pomoże ;-)

Mąż znów na wieczornej robicie, ale do 20:00 więc koło 21:00 będzie w domku. A ja jestem padnięta więc chyba usnę razem z Hanią. A jutro muszę na 7:00 do pracy iść, bo zarzucili nas wysyłką na jutro i normalnie nie wiem jak się wyrobimy :-(

Hania właśnie robi dziury w pudełku, odwróciła sobie do góry dnem i wbija długopis :-p O i właśnie się zsiurała w majty :-p

Muszę lecieć zrobić ogóraskową zupeczkę na jutro i pojutrze, a przy dobrym wietrze i na po pojutrze hehehe :-p

Ola kurcze biedna niunia....mam nadzieje ze jej przejdzie szybko....i zycze Tobie cierpliwości...

xTosia hehe życzę żebvy mężuś sie szybko zdecydował:) puki jestes młodziutka:)hehe a jak chcesz to zapraszam posiedzisz z moim synkiem:) heh albo moze nie bo ci sie jeszcze odechce:)

Ja dzis zasnęłam razem z moim Wojtusiem:) maż wrócił i siedzi z nim:)

xTosia hehe życzę żebvy mężuś sie szybko zdecydował:) puki jestes młodziutka:)hehe a jak chcesz to zapraszam posiedzisz z moim synkiem:) heh albo moze nie bo ci sie jeszcze odechce:)

Hehe no kiedyś chciałam mieć bliźniaki, ale pojechałam na kilka dni do koleżanki, której wtedy 2 miesięczna córeczka miała zaparcia i gronkowca w nosku i mi się szybko bliźniąt odechciało :-p

Olcia
Niech Nicolka szybko zdrowieje, 3mam kciuki żeby antybiotyk pomógł.

Idę wyjąć dziecko z wody, bo mi się rozmoczy :-p

hannah
o kochana szalejesz! :-) mówiłam Ci ,że zajdziesz szybciej niż ja :-)
tylko nie spodziewałam się ,że Arla nas przegonić może rzutem na taśmę hehe

reklama
hej
wlasnie wygonilam Arle po test do apteki i niedulugo ma robic:-D:-D

wlasne opchnełam poł pudełka ptyasiego mleczka z wedla smietankowego...no pyyyyychaaaa...i moglabym wiecej ale kupilam sobie pierogow z serem na sniadanie i jeszcze musze je zmiescic...hehehe lece grzac poki kuba spi.....:-)

ARLA CZEKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Do góry