reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej laski
o widze remonty remonty- wspolczuje wam laski- ja w domu mialam remont ktory myslam ze sie w zyciu nie skonczy- ale naszczescie sie skonczyl po 3 miesiach.Tez kladlismy plytki wszedzie tzn na scianach w kuchi i podlogi.

X-tosia
Wiesz co u nas w kuchni kladlismy jakies 2lata temu wykladzine pCV i ktos nam doradzil z ta gąbka - nie wypal konkretny dziury wychodzilu co chwila bo bylo za mieko.I po 2 latach wykladzina wygladala jakby wieki tam byla.Tylko to byla kuchnia moze w pokoju zda relacje.

agacjone
musisz sie nam pochwalic zmaiana image laska;)
ale powiem ci ze wlosy to mi tez okropnie wychodza- kupilam tez farbe i lezy narzie bo stwierdzilam ze łysa zostane heheheh

martila
lasunia co u ciebie;) ja mam cykora teraz bo mielismy mala wpadke - mam nadzieje ze skonczy sie jak zwykle na strachu

olka
ale z ciebie laska;) na NK widzialm fote

arla
u mnie nic ciekawego... nadal w ciąży nie jestem , a wpadki mam co miesiac, kontrolowane hehe i wraz nic , także czekamy sobie dalej i pracujemy:-) tylko teraz mam utrudnione zadanie, bo mamy gościa w domu na dłuższy czas. W każdym razie może u was będzie bobas:-D kiedy masz mieć @?
no a Olka to laska jak nie wiem, gdybym nie wiedziała to bym w życiu nie sądziła ,ze ta chudzina urodziła 2 dzieci:-D

jejku... laski dziękuję Wam bardzo!!! Mam nadzieję że nie piszecie tego tylko po to żeby mnie pocieszyć, że nie jest ze mną aż tak źle jak mi sie wydaje, bo jestem tak zakompleksiona że koszmar. Jedynie co mi się w sobie podoba to stopy, a największy mój kompleks to moje piersi a raczej ich "małość". Mój mąż chce żebym zafarbowała włosy (całe) na blond, no i nie wiem czy zafarbować czy nie. Ogólnie dziękuję laski za miłe (dla mnie wyjątkowo miłe) słowa.

xTosia - moja młodsza siostra miała kiedyś taką "miękką" wykładzinę w pokoju. U niej się sprawdziła, była na podłodze bardzo długo i gdyby nie to że moja mama się przeprowadziła to posłużyła by jeszcze długo. Nie wiem czy to dlatego że moja siostra była grzeczna i nie lubiła zabaw typu: " robienie dziurek w wykładzinie" lub "bam, bam...zrobie dziurkę tu i tam...." (hahahaha....) czy wykładzina była poprostu dobra. Jeden minus był taki że nie szło zrobić przemeblowania, bo tam gdzie stały dłużej meble robiły się takie wklęsłe miejsca. Nie były to dziury, ale jednak mało ciekawie to wyglądało.

ja puki co chce mieć w pokojach panele, w łazience kafelki, a kuchnia i przedpokoje będą puki co w wykładzinie, może kiedyś zrobimy sobie kafelki :-)
A co do tematu fasolek, to mam nadzieję że moja @ zawita o czasie, bo ostatnio idziemy z mężem na żywioł, niezabezpieczamy się (zabezpieczenia - dwa rodzaje - leżą w szufladzie xD ) a od trzech dni non stop jem ogórki kiszone. Mam nadzieję że to nie na fasolkę. Jakiejś konkretnej wpadki nie mieliśmy, ale na dni płodne nie zwracamy uwagi także wszystko możliwe (ale jednak oby nie...)

no a Olka to laska jak nie wiem, gdybym nie wiedziała to bym w życiu nie sądziła ,ze ta chudzina urodziła 2 dzieci:-D

Lasencja jak malowana. OLU oficjalnie odbieram Ci prawo do narzekania na swoją figurę bo wyglądasz rewelacyjnie.

Arla
W kuchni położymy zwykła, nad tą piankową myśleliśmy tylko do pokoju Hani. Mam nadzieje, że nie będzie źle.

A ja już po lekarzu. Muszę zbadać białko, reumatyzm i boleriozę jutro rano, a 30.11 idę do neurologa i zobaczę co on mi powie. Na razie nie będę sobie wmawiała chorób...postaram się przynajmniej, żeby się nie dołować.
No to tyle, teraz dokończę kawkę i biorę się za obiadek :tak:

Witam :-)
U nas już po urodzinkach.Gości trochę było,ale sama najbliższa rodzina,bo tylko roczek tak hucznie robiliśmy.Teraz przymierzam się,czy faktycznie Izie uszek nie przekłuć :-p
Na nocnik siada dalej bez problemu,także pampers tylko na noc i to też zawsze suchy jest.Oby już tak zostało.
Remonty widzę na tapecie...U nas na szczęście mamy na dłuższy czas spokój,bo te wakacje były pod znakiem remontów.Niestety po kieszeni ciągnie,jakby się człowiek nie starał :baffled:
Agacjone nie szkoda Ci włosków?Ja obiecałam sobie,ze już nie zetnę.Okres wzmożonego wypadania mam już za sobą.Teraz tylko trochę kolorek zmieniłam i jest ok :-)
Martilla piszesz,że teraz macie gościa i staranka trochę utrudnione...U nas się udało wtedy,kiedy przytulanko można było policzyć na palcach u jednej ręki
xTosia niestety teraz grypa szaleje...Daj znać po lekarzu co i jak.
Arla a jak z serduchem?Byłaś już uy kardiologa?
Ola dziękujemy z Izulką za życzonka ;-)
Ewelka a jak małą?Nie gorączkuje już?

hej kochaniutkie dupencje :-p:-p

Andzia
no jkest dobrze tylko czw.i pt.byly takim wybrykiem ze mala miala temp ale nafaszerowana byla nurofenem i w sobote bylo juz dobrze....

dzis moja mama kupila Wiki kurteczke,kombinezon i czapke a za to wszystko w ciuchlandzie zapłacila 85 zl...teraz wrzucilam w pralke i sie pierze...

Ostatnia edycja:
dziewczyny zaczynam od dzis jesc czosnek bo ta grypa wsród ludzi mnie przeraża,....:szok::szok:
juz dwie kanapki za mna....i zeby nie czuc zjadlam po niech batona w czekoladzie..:-D:-D

Andziatak bylam w sobote- i mam wypadanie zastawki z fala zworotna - jak mi to lekarz powiedzial taka moja uroda taka si eurodzilam i taka umre- ze duzo osob to ma w mniejszym lub wikszym stopniu zaawansowane- ze to bezposrednio nie zagraza zyciu- wiec sie z tego powodu ciesze ze serce oka te klucia co mam to od oplucnej ze tam ta zastawaka sie odchyla i powietrze dochodzi i dlatego kluje- wiec pytam jak mam to leczyc to mi pwoiedzial ze te leki co mam zazywac co zazywalm-MYDOCALM ale one mi gowno pomagaja- wkurzylam sie bo dalam za wizyte 120 zl i nic mi wiele nie powiedzial.Kurde twoja niunia juz 2 lata skonczyla- kiedy to przelecialo??? czas tak zadyla ze ciezko w to uwierzyc- wnet ci kawalera przyprowadzi heheh martila@ mam miec 13 listopada wiec na dniach, zobaczymy - aczkolwiek czekam na nia ;) nie ukrywam ze nie pora teraz ale pozniej moze sie okazac ze bede chcieci nie bede mogla- bedzie to superolkafigury ci moze pozazdroscic nie jedna kobieta ;)

reklama
Do góry