reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone
Ale Kewinek urodził sie też zimą przecież to połowa grudnia a wyszłam z nim dopiero pod koniec. Miał ubrane śpiochy kaftanik sweterek kombinezon i kocyk

reklama
Ewelka czkawki Iza miewała w brzuszku po 3 razy dziennie :-)
była już główką do dołu iczuć te czkawki było w dole brzucha tak po lewej stronie hehe i to podskakiwanie brzucha :-)

A poza tym co roku zimy są coraz cieplejsze a dziecko przecież nie może być trzymane tylko w ciepełku. wiadomo jak będzie -15 to lepiej sobie odpuścić wychodzenie z takim noworodkiem

acha no to fajnie wiedziec.....kurcze kombinezonik trzeba kupic jej ile to treba tych rzeczy nakupowac....ogladalam wozki i ceny sa przerozne od 350 nawet do 2300 szok......

Hej kochane
Hania sobie śpi, mąż w pracy, a ja nawet obiadu nie miałam czasu ugotować, bo nie da się Hani na 5 min.samej zostawić, bo albo idzie do przedpokoju, albo się przewróci i uderzy w główkę, albo coś innego wymyśli spryciula :-)
W czwartek idę do fryzjera zrobić sobie trwałą :laugh2: Już się nie mogę doczekać :-) Zmęczona jestem jakaś strasznie :baffled: Poza tym znowu mam coś w rodzaju @, a skończyła mi się 1,5 tygodnia temu :baffled: Chyba mnie jednak zabieg nie ominie.
Co do ubranek dla dzieci to powiem Wam, że dla mnie najwygodniejsze były albo pajacyki, albo body + spodenki (pół śpiochy) Coś co się dało albo szybko ubrać, albo rozpiąć w kroczku.
Jeśli chodzi o szczepionki to mi pediatra powiedziała, że jak już jedna skojarzona to reszta też co 6 tyg. W sumie wyszło tego 3x120zł. Tera jestem na etapie zastanawiania się nad pneumokokami, ale ostatnio był program w którym mówiono, że dziecko po tej szczepionce ma autyzm :szok: Sama już nie wiem co robić :-(
Kurcze za nic się nie ma sensu brać, bo Hania za chwilę wstanie. Idę może chociaż herbatkę wypiję. Buziaczki
Aha Anekha bomba ta Twoja Nitusia :rofl:

Cześć dziewczyny u nas po staremu jestem padnięta po pracy dzieciaki oglądają bajkę to mam chwilkę dla siebie ale zaraz trzeba ich umyć i położyć spać

xTosia trochę mnie przeraziłaś z tym autyzmem po szczepionkach na pneumokoki...
Ja szczepiłam Izę Prevenarem i jest ok.

Jeju dziewczyny rano weszłam na forum i klikałam a wy tak sie rozpisałyście że nie zadanrzam czytać hihi:-D:tak: ..Ewelka- mój Adaś w ciąży miał cały czas czkaweczkę i jak się urodził to ma ją też równie często jak w ciąży :-D:happy:....Ilonka-mój też sporo zjada karmie go butelką je 120 co 3 godz czasami mu nie starcza i musze lecieć dorabiać jeszcze z 20-30ml bo się drze jak najęty ...widze że przybiera na wadze jest coraz cięższy ale zdrowy:tak::-D

reklama
hej:)
Moj maly wlasie zasnal a ja tyle roboty.....nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci hihihi,szalejecie dziewczyny:)
caly dzien szalejemy tak z Filipkiem,on juz normalnie biega!!! a i na tapecie od wczoraj jest nowe slowo..."tata". Moj maz cieszy sie jak szalony bo do tej pory tylko mama i mama :D
kochane jutro jestem w pracy ale obiecuje sie pojawic w srode i posiedziec z Wami dluzej.....Duze buziolki dla Was!!!!!!!:-D
acha,powiedzcie mi jak zamontowac suwaczek na tym forum???
no i jeszcze jedno.....dlaczego nie chce pokazac mojego zdjecia??

Ostatnia edycja:
Do góry