reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
oo Emsk
hehe fajnie że do nas przyszłaś;-) ja 3mam kciuki za luteinkę i żeby wkońcu dzidziuś się pojawił po leczonku;-)

ewelka
no i jak samopoczucie?nic skurczyków nie ma?

ja tu odstawiłam młodego do zerówki,zrobiłąm zakupy,trochę posptzątalam,jeszcze zostalo pranie i obiad ...ale nie wiem jak mi to wyjdzie bo mała się niecierpliwi...nie da mamie porobić wszystkiego naraz...
ale jestem śpiąca...szok...dobrze że chociaż słoneczko za oknem to chociaż nie zasypiam na stojąco

Arla
no a może by @ nie przyszła w tym cylku...???3mam kciuki!!!!!!

Karolinka
a jak tam u Was kochani????ale Twój szkrab to duuuziiii...fajny...i jakie oczka śliczne:tak::tak::tak: będą dziewczyny się uganiały

hehe a jak śmiesznie pełza moja...jak leży na łóżku to nogi prostuje,dupka w górę i trze do przodu w kierunku np zabawki...hehe jeszcze nie wyczaiła że można na czworaka to mniej buzia ucierpi...hihihi:-D:rofl2:

no i coś mi wygląda na to że ząbki wyjdą niebawem bo jakieś takie białawe grudeczki się pojawiły na dole

no to lecę siezając córcią a potem robić dalej...jak się uda:-p

witam koleżanki:-)
a ja sobie siedze u mężulka w pracy bo o15 sie z mama umowilam na miasto bo mi chca z tata sprezentowac jakis komplet obiadowy do mojej kuchni i idziemy poogladac a moze cos kupic....wiecie co wazylam sie teraz i przytylam w ciazy 8 kg niewiem czy to duzo czy mało ale postanawiam ograqniczyc slodycze...zobaczymy jak mi to wyjdzie, coprawda tyje od 2 m-cy sukcesywnie po 4 kg zostalo jeszcze 3 m-ce takze musze uwazac:-pdzis odebralam moj nowy dowodzik osobisty, wyniki badan alewszytko jest oki....:-)

agacjone
kochana aż tak to się tam nie przejmuj wagą...bo taka "norma"przewidywana przez lekarzy na ciążę to 10-15kg...ale każda z nas jest inna i jak dzidzia bardoz chce słodkiego coś to nie odmawiaj sobie...potem będzisz karmiła to nie będziesz jeść czekolady itd...szybko wrócisz do figury...zobaczysz..
ja już poniżej wagi sprzed ciąży...niestety:-(

No i ja sie witam, dziewczyny z kaffe mnie znają ma....gda.;-):-p
Zaraz nadrobię co napisałyście tylko położę moją maliznę.
Już ANEKHA wie bo pisałam na gg, ze wczoraj obroniłam magistra, w końcu jestem magazynierem hehehe.

anekha
no niby wiem ale w mojej glowie siedzi ta waga a wiem ze po ciazy wroce do starej wagi bo lubie sie czuć szczupło i jak sie zawezme to schudne....w sumie tak na gołe oko to niewidac tak naprawde ze przytylam oprocz brzuszka no moze troszeczke na pupci i policzkach ale to tak troszeczke;-)ogolnie narazie sie dobrze czuje ze soba....takze chyba ten mój brzunio tyle wazy...od wczoraj czuje takie laskotanie na dole brzuszka, chyba Kubunio nóżką mnie smera:tak:

witaj kochana M, widze ze troszke sie ukrywasz:-) ale jak mialas na caffe pewne nieprzyjemnosci to masz racje
gratuluje Pani magister:blink::-)

agacjone
no i czasu brakuje wciąż na pisanie na kaffe, czasami czytałam jeszcze ale te orange laski mnie dobijały głupimi pytaniami.
Widziałam twoje nowe zdjęcie na NK ślicznie już brzuszek widać.:-)
A co do wagi to sie nie przejmuj, ja w końcu tak fajnie przybierałam wolno, a jak sie rozkręciło w ostatnich 3 tygodniach to skończyłam na +20 kg, a już po 2 tygodniach -21 kg i jestem wieszak.
Zasneła w końcu maruda.

Hanaha
nooo witamy w koncu :-) powiedz agacjone ze szybko sie spada z wagi;-)

agacjone
uwierz dzidza to lepsze niz silownia i wcale nie trzeba sie wysilac nad utrata wagi...mniej snu,spacerki,noszenie na rekach...swoje robi...

eh...lece obiadowac troszke,zajrze jutro do was,papatki:happy2::happy2::happy2:

reklama
no widac juz brzunio wkoncu to juz ok 26 tydzien:-) dzis musze kupic sobie oliwke johnsona i zaczne brzuszek smarowac bo doszam do wniosku ze zadnych smarowidel nie bede na rozstepy kupowac bo niemam do nich tendencji...duzo spaceruje to mysle ze niewyskocza nawet na nogach....:tak:a oliwka zawsze dobrze zadziala

Do góry