reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Dobra...zmykam jakiś obiadek przyszykować póki malutka śpi:-)
Miłego dnia wszystkim życzę i pozdrawiam ciepło:happy2::happy2::happy2:

aaa
Welonka
haha...też masz dobę za krótką???u mnie powinna trwać czasem 48h albo dłuzej:-D:-D:-D też krążę miedzy zerówką zakupami,sprzątaniem i zajmowaniem się dzidzią...hihhi...i gdzie tu odpoczynek?;-)
Pozdrawiam

reklama
jej ja dopiero wrocilam z miasta zaszalam dzis oby jutro nie bylo bóli.....ale wszytko zalatwilam teraz ogladam filmik i jem całe 1 kg mandarynek....a za 30min obiadek....:):tak:

A ja właśnie mam chwilę dla siebie bo Kewinek śpi chociaż nie wiem na jak długo. Ogólnie rzecz biorąc on bardzo mały śpi bo tylko raz dziennie czasami zdarza się że dwa. Dzisiaj jak sie obudził o 8:00 to tak dopiero 40 min temu zasnął. Mężuś dzisiaj pojechał i na 2 tygodnie zostaliśmy sami. Z lekka jestem przerażona bo non stop muszę sie ja nim zajmować czyli pilnować chodzić za nim bo jak sam zostanie to coś zawsze wywinie a tak to mąż mnie trochę wyręczał. Ale jakoś będę musiała sobie poradzić.

Ostatnia edycja:
Anekha- u mnie tak jak u ciebie he he zero wolnej chwilki..Dzwoniłam dziś do przychodni zapasać na pierwsze szczepienia Adasia i mam dylemat czy kupić kojarzoną szczepionkę czy raczej nie?????????:crazy:

Welonka
Ja swojemu kupiłam tą skojarzoną. Jeśli możesz pozwolić sobie finansowa na tą szczepionkę to moim zdaniem jak najbardziej ją weź. Jedno kłucie i po krzyku.

My już z Izulka po spacerku :-) Jeśli później będzie jeszcze w miarę ładnie,to może tak na pół godzinki wyjdę z nią.

Anekha filmik super :-)

Ewelka a może już nie zdążysz pójść na wizytę za tydzień ? ;-)

welonka
jak jestes bardzo wrazliwa na lzy dzidzi to kup skojarzona
a tam mala kluje 3 razy...pierwsza byla straszna ale teraz juz ok...2 kolejne w miare spokojnie,malo plakala....za tydzien kolejne 3 klucia..

ooo Karolina:-):-):-)pozdroweczka dla was;-)

agacjone
oj tez wcinalam mandarynki na potege

Dziewczyny a nawiązując do szczepionek...Słyszałyście o tej aferze z Hepavaxem?Podobno ją wycofają,bo jakieś dziecko po niej umarło.
Iza była szczepiona tym preparatem jeszcze..Na szczęście wszystko jest ok.

reklama
Do góry