reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

xTosia zdrowka dla Haneczki!

38,5 po 4 dniach w żłobku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja się wykończę ... oczywiście niby mój nie protestuje przeciwko siedzeniu z małą, ale widzę, że mu to nie odpowiada :-( Ale ja nie mogę na L4 już iść więc nie będzie miał wyjścia.

Piję kawkę i biorę się za sprzątanie ... 4ty raz robię je sama bez męża :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
uuuu-Tosia-no to współczuję,że Hania znowu coś złapała :( ja mojego przez listopad nie daję do tej grupy adaptacyjnej dla 2 latków bo jest za bardzo osłabiony po 4 kolejce brania antybiotyków i przez to zbyt podatny na wszystko.
ja wczoraj sobie posprzątałam,zaraz zrobię kawusię a potem idę z siorką na miacho ;)

Ja chciałam się zameldowac, że zyje (ale co to za zycie). Na szczescie Zuza ode mnie nie podłapała anginy...Za to ja teraz walcze z zatokami mam po raz enty antybiotyk i skierowanie na lampy (tylko kiedy ja na nie czas znajde to nie wiem). Ech mykam bo jedziemy na zakupy ..w lodówce tylko swiatło...:angry:

Jeeee mam wenę na porządki ... zobaczymy co z tego będzie :-D

Wena wena i po wenie :-D Oczywiście posprzątałam całe mieszkanie, ale z zapędu zdjęłam u Hani firankę i zastanawiam się kiedy znajdę chęci na powieszenie nowej :-D Chyba porobię porządki takie w "pierdółkach" jak kosmetyki itp. bo mam już w 3 kosmetyczkach rzeczy porozrzucane.

Hania śpi więc mam chwilkę na kawkę i idę szykować 2gie.

No i drzemka skończyła się 40 stopniową gorączką. Zadzwoniłam do sąsiada, który zawiózł mnie do szpitala gdzie mało uprzejma najwyraźniej znudzona już wykonywaniem swojego zawodu pani doktor zbadała Hanię stawiając diagnozę "zapalenie gardła" i wlepiła nam antybiotyk :-( Mam nadzieję, że Hania szybko dojdzie do siebie. Kurcze 24go mają zdjęcia w żłobku i mam nadzieję, że nie będzie wtedy chora :-(

yh coś mi sie znów komp zaciął i nie widzę waszych avatarków :baffled:
i nie wiem kto co pisał:sorry2:

ale zdrówka dla chorowitek życzę...

a co u mnie.. żyję... :-p
ale jakoś zabiegana jestem..
zima jest więc D ma więcej wolnego a ja mniej czasu na kompa...

aha dałam ogłoszenie w głównym....
jeśli macie chęć to zajrzyjcie...
może się zainteresują co niektóre mamusie...
ponieważ dotyczy to mamuś z dziećmi do roczku i brzuchatek....

pozdrawiam :)

reklama
ooo KAcha czekamy na zdjęcia :tak:

cześć laseczki :) nie było mnie pare dni bo babcia moja zmarła :( jeszcze mama mi pojechała do Niemiec i jestem taka rozbita :(

czytałam wszystko całuje wszystkie wpadne jak się lepiej poczuje :*

Do góry