reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
a aj melduje że nadal nic konkretnego nie wiem jak tylko się powyjaśnia i wogóle więcej do was zacznę pisać ale narazie nie mam ochoty nawet z ludźmi gadać

od 4 paź do roboty - ale mi się nie chce mam lenia i wogóle jak to będzie prawie rok siedziałam z 4 literami w chałupie

Karolina biedny Kewinek :-(

KAcha to tak jak ja!
Rechot trzymam kciuki:*

umieram jestem taka zawalona chorobą :-(

uuuuu-pochorowało się towarzystwo :-( zdrówka dla Was dziewczynki i dla dzieciaczków!!!
mojemu miało przejść po 3 dniach a jakoś nie widzę poprawy... :no: czyli znów nie pójdzie do dzieci ani na basen :-(

zdrówka wszystkim chorowitkom życzę...
sama muszę dojść do siebie:sorry2:
milego dnia

a ps karolina , radziłabym się skonsultować z innym lekarzem , bo jak usuniesz dziecku migdały to będzie częściech chorował na zapalenie płuc , oskrzeli....
no już go nic nie bdzie chroniło..
także nie śpiesz się z tym wycinaniem....:no:

ViKamcia
Niestety on musi mieć usunięty ten 3 migdał ponieważ dochodzi już do bezdechów sennych i nie możemy czekać. Jako barierę będzie mieć jeszcze te dwa boczne chociaż też muszą być lekko przycięte. A poza tym i tak już bardzo często choruje bo w przeciągu trzech miesięcy już 3 razy miał anginę. W tym też cały czas katar i raz zapalenie ucha. Tak więc w jego przypadku innego wyjścia nie ma.

ilonka
teraz to chyba 90 % to made in china

dziękować kobitki :)

dobry:) ledwo żyję:/ żywe dziecko i zero siły na cokolwiek normalnie masakra:/

miłego dnia:)

reklama
Do góry