reklama
a aj melduje że nadal nic konkretnego nie wiem jak tylko się powyjaśnia i wogóle więcej do was zacznę pisać ale narazie nie mam ochoty nawet z ludźmi gadać
od 4 paź do roboty - ale mi się nie chce mam lenia i wogóle jak to będzie prawie rok siedziałam z 4 literami w chałupie
od 4 paź do roboty - ale mi się nie chce mam lenia i wogóle jak to będzie prawie rok siedziałam z 4 literami w chałupie
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
uuuuu-pochorowało się towarzystwo :-( zdrówka dla Was dziewczynki i dla dzieciaczków!!!
mojemu miało przejść po 3 dniach a jakoś nie widzę poprawy... czyli znów nie pójdzie do dzieci ani na basen :-(
mojemu miało przejść po 3 dniach a jakoś nie widzę poprawy... czyli znów nie pójdzie do dzieci ani na basen :-(
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
zdrówka wszystkim chorowitkom życzę...
sama muszę dojść do siebie
milego dnia
a ps karolina , radziłabym się skonsultować z innym lekarzem , bo jak usuniesz dziecku migdały to będzie częściech chorował na zapalenie płuc , oskrzeli....
no już go nic nie bdzie chroniło..
także nie śpiesz się z tym wycinaniem....
sama muszę dojść do siebie
milego dnia
a ps karolina , radziłabym się skonsultować z innym lekarzem , bo jak usuniesz dziecku migdały to będzie częściech chorował na zapalenie płuc , oskrzeli....
no już go nic nie bdzie chroniło..
także nie śpiesz się z tym wycinaniem....
KAROLINA1986
Grudniowa Mamuśka
ViKamcia
Niestety on musi mieć usunięty ten 3 migdał ponieważ dochodzi już do bezdechów sennych i nie możemy czekać. Jako barierę będzie mieć jeszcze te dwa boczne chociaż też muszą być lekko przycięte. A poza tym i tak już bardzo często choruje bo w przeciągu trzech miesięcy już 3 razy miał anginę. W tym też cały czas katar i raz zapalenie ucha. Tak więc w jego przypadku innego wyjścia nie ma.
ilonka
teraz to chyba 90 % to made in china
Niestety on musi mieć usunięty ten 3 migdał ponieważ dochodzi już do bezdechów sennych i nie możemy czekać. Jako barierę będzie mieć jeszcze te dwa boczne chociaż też muszą być lekko przycięte. A poza tym i tak już bardzo często choruje bo w przeciągu trzech miesięcy już 3 razy miał anginę. W tym też cały czas katar i raz zapalenie ucha. Tak więc w jego przypadku innego wyjścia nie ma.
ilonka
teraz to chyba 90 % to made in china
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witajcie
ale sie kobitki pochorowaly masakra- zdrowiaaaaa!!!
u nas ida zeby- wkoncu. Teraz wiem co to marudne dziecko....
ale sie kobitki pochorowaly masakra- zdrowiaaaaa!!!
u nas ida zeby- wkoncu. Teraz wiem co to marudne dziecko....
reklama