reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej
u mnie na dworze nie ma deszczu ale tez i słońca zaraz kłade wojtusia spac.
XTosia najlepsze decyzje i zabawa to spontanicznie podejmowane:-) hehe daj znac co powie mąż:-)

martilla jaki remoncik? ha ha ha wciaz nie mozemy sie zabrac za pokój Fila:/
a robole mi drewno do kominka przywiezli i układali.

teraz kładziemy malego, wiec bede znowu pozniej:)

Jestem jestem.
U nas słoneczko, tak jak wczoraj. Więc komu brakuje, przesyłam promienie.

X-tosia podziwiam, gratuluję podjęcia decyzji.

U nas choróbsko od soboty. Zapalenie krtani i ucha. W sobotę ostry dyżur, w niedzielę też, we wtorek nasza pediatra, a dalej jest źle. Mała nie tolerowała jednego antybiotyku (wymiotowała), dała mi coś innego, po tym ma biegunkę. Muszę odstawić i zaraz zadzwonić do lekarza co dalej. Już brak mi sił.
Wczoraj się skłóciłam z mężem. Ech szkoda gadać.
Idę zaraz z małą na plac zabaw bo jej obiecałam.
Bużka

Hannah oj biedna ta Twoja córeńka, życze powrotu do zdrowia !! Kochana, a Ty sie nie denerwuj teraz potrzeba Ci dużo spokoju.

hanna kochana nie denerwujsie słonko bo tam dzidzia się wpienia razem z twoba:-) mó mały tez nerwus i to pewnie po mnie:-( w ciazy mnie ciagle tesc wkurzał i rośnie mi teraz małe ziele.....a męża na przeszkolenie do ciotek wyślij:-)(czyt.. NAS):-)

u mnie tez słonko ale wieje wiatr mały jeszcze spi ...a ja się obijam kurde masakra jakaś....zamist sprzatac bo tesciowa dzis przyjedzie do mnie a jutro mój brat to ja siedze szok:(

hej laski
tylko nie krzyczcie :szok: wiem wiem kopa lat- obiecuje poprawe i to duzą:-):-) nie nadrobie zaleglosci chyba w zyciu- ale postaram sie wgryzc co u was:-) zapomniec o was nie zapomnilam bo was podgladam na nk jak cos nowego zapodacie :-D

a u mnie hmmm duzo i nie wiele nowosci :
- ciazy brak
-slub za 2 mce ( zaczynamy załatwiac to wszytko dopiero)
- praca mgr- odłozona na jesien ze wzgledu na brak weny tworczej
- zdrowie mojego bez zmian- kupa kasy poszla na leczenie prywatne i brak poprawy- słuch w jednym ucgu utracony - mozna sie załamac. Moj stal sie bardzo nerwowy- co za tym idzie wieczne wojny, kłotnie łzy i tak w kólko. Ostania burza byla we wtorek i grozilo to nawet ropzadem ....... ale jakos sie pomalu zaczynamy dogadywac ( chyba)
- zalac mnie nie zalało- ale wioski do okoła masakra- zatopione po dach, albo sie poprostu domy zapadly- cos strsznego

a tak to szara rzeczywistosc
to tak w telegraficznym skrocie
pozdrowki moje kochane i bede juz na bieżaco ;-)

reklama
- praca mgr- odłozona na jesien ze wzgledu na brak weny tworczej
Hehehe to podobnie jak u mnie :-D

Ha-nn-aH
Oj biedula Haneczka 3mam kciuki za szybki powrót do zdrówka.

A my dziś wyjeżdżamy ... wszystko już spakowane tylko trzeba do końca poznosić do samochodu :-D Oczywiście bez kłótni się nie obyło - chyba za dł. było dobrze.

Jeśli dopadnę tam internet to się odezwę, a jeśli nie to do napisania za tydzień :-D

Do góry