reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej laski :)
JA tez juz zaglądałam na zdjecia:-) swietne:-)
A u mnie hmmm wrócilam z chrzcin wczoraj, kurde jestem wykończona drogą normalnie 6 godzin jazdy ale mój malutki nawet zniósł to dzielnie i sobie spał:) trochę płakał ale daliśmy rade:-)
my dalej chorzy normalnie dobija mnie już to choróbsko:-(
ok lece napisze więcej potem bo mi Wojtuś tu płakusia

cześć dziewuszki :-)
Puchy tu jakieś,czytać nie mam co;-) U nas nic się nie dzieje o czym warto by pisać. Pogoda w majówkę nie dopisała, więc z planów nici-siedzieliśmy wszyscy u rodziców w domu i graliśmy w scrabble :-p też było miło. Idę sobie walnąć kawkę,bo przy takiej pogodzie to ciągle chce się spać.:-(

a co tu takie pustki??????????:szok::szok::szok::szok::szok:

przeciez pogoda do dupy.....to gdzie wy sie podziewacie????????????

bo ja to w pracy:zawstydzona/y:

ja zyje, niestety chora jestem... niby gardlo choc mnie nie boli i brzydki katar. fee
odezwie sie jak bede sie lpeiej czula:p

hej
agacjone no u nas pogoda ladna swieci slonko i pewnie dosc cieplo jest my po 12 sie zbieramy do szczepienia z mala...alllccc az 3 klucia bedzie miec :-(

Ja też zdycham. Słaba jestem, śpiąca i mdli mnie. Położyłam się z Hanią o 11:00 i wstałyśmy o 13:00 i dalej mi słabo. Ech pierwsza ciąza przy tym to był pikuś.

To ja też się melduję.
Pogoda u mnie taka sobie.Niby słońce świeci ale wiatr jest i zimno.
Hannah skoro u Ciebie druga ciąża to zupełne przeciwieństwo pierwszej,to dałaś mi nadzieję,że może jak ja się zdecyduję na drugie dziecko to też tak będzie :happy2:
Może tym razem chłopak będzie u Ciebie? :tak:

reklama
Do góry