reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

I se narobiłam ... boli mnie kręgosłup jak nie wiem co:baffled: Przesadziłam z tym sprzątaniem, a jeszcze myślałam nad prasowaniem, ale olewam to bo jutro i tak będę miała problem wstać.

Hania woła na nocnik, ale niestety nic na niego nie robi :confused: siedzi i siedzi i nic. Wczoraj nie chciała spać u siebie w łóżeczku (był z nią mąż) i jestem ciekawa czy dziś zaśnie jak ja ją będę kładła czy nie...

Idę zrobić temu mojemu urwisowi bułeczkę "bułećke z zionom sinkom małom" czyt. bułeczkę z zieloną małą szynką :-D:-D:-D:-D

reklama
Dziesięcioro przykazań Nauczyć się na pamięć ... i stosować!

1. Nie myję okien, ponieważ......kocham ptaki i nie chcę, żeby jakiś uderzył w czystą szybę i
zrobił sobie krzywdę.

2. Nie pastuję podłóg, ponieważ......boję się, że któryś z gości się pośliźnie i coś sobie złamie, a
ja będę mieć wyrzuty sumienia. Do tego jeszcze mógłby mnie
zaskarżyć.

3.Koty z kurzu są całkiem w porządku, ponieważ......dotrzymują mi towarzystwa. Ponadawałam im imiona, a one zgadzają
się ze wszystkim, co mówię.

4.Pajęczyny zostawiam w spokoju, ponieważ......wierzę, że każde stworzonko powinno mieć swój dom.

5.Porządki wiosenne odpuszczam, ponieważ......lubię wszystkie pory roku jednakowo i nie chcę, żeby reszta była
zazdrosna.

6.Nie wyrywam chwastów w ogrodzie, ponieważ......nie będę się przecież wtrącać w boskie sprawy. Bóg to projektant
doskonały.

7.Nie chowam porozkładanych rzeczy, ponieważ......nikt ich potem nigdy w życiu nie znajdzie.

8.Kiedy robię imprezę, nie szykuję niczego wykwintnego, ponieważ......nie chcę, żeby się goście stresowali, co mają mi podać, kiedy idę do
nich z wizytą.

9.Nie prasuję, ponieważ......wierzę etykietkom, na których napisano "nie wymaga
prasowania".

10.Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ......nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić
i zostać pomarszczoną, zrzędliwą starą babą.

Witam po dłuższej nieobecności. Pochwale się że pisze już z nowego kompa:)

Od wtorku byliśmy u moich rodziców i dla tego mnie nie było . To powiem tak . Dostałam się na ten kurs kosmetyczny który chciałam. Wiec jestem przeszczęśliwa:) Bo wreszcie zrobię coś dla siebie.

Po drugie to Filipowi zrobiło się jakieś odparzenie na pachwince i jajeczkach. miał juz chyba ze 4 masci na to ale nie pomogły i dzis byliśmy u dermatologa. Dała jakies maści i zobaczymy . No i standardowo sie rozchorował . kaszle aż się dusi i czasem zwraca mi się . Wiec mamy zastrzyki bo syropów nie chce pić.

A tak poza tym to nic ciekawego u nas nie słychac niestety. Pozdrawiam was kochane :)

Ilonka
dobre :-)

laski ja jutro po pracy od razu wyjeżdżam także już dziś życzę zdrowych, pogodnych i wesołych świąt !

10.Niczym zupełnie się nie przejmuję, ponieważ......nerwusy umierają młodo, a ja mam zamiar jeszcze się tu pokręcić
i zostać pomarszczoną, zrzędliwą starą babą.

Jeeeeee to moje ulubione przykazanie i mam zamiar się do niego stosować :-p

Nas w pracy zwolnili dziś o 13:00 do domu :-D Zrobiłam zakupy na imprezę ur. Hani i wydałam tylko w cholerę kasy. Mam nadzieję, że nie będzie źle i nikt nie będzie narzekał na nic.

Cześć laseczki, chciałam Wam życzyć wesołych,pogodnych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze :o) oraz mokrego dyngusa:-p zatem...Wesołych Świąt!!:-)

reklama
Ja chciałam tylko złożyć życzonka.
RODZINNYCH, SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIAT!

Odezwe sie po swietach,ostatnio nie jest wesoło, wybaczcie.

Do góry