reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hehe-no ma się te chody tu i tam;-)
dziewczynki-co to za marudzenie na nowe forum :-p z tego co zauważyłam to większość portali zmieniło wygląd,na jedno kopyto:-p
my cały dzień byliśmy u dziadków-mały wybawiony za wszystkie czasy i właśnie padł :-):-):-) a ja oglądam skazanego:-p dobranoc

reklama
Ja też się melduję dzisiaj :) Mi się to forum nie podoba z nową szata graficzna. Nie moge sie połapac . A jak rano zajzałam to myślałam że nie tu trafiłam:)
Dziś byliśmy u mojego chrzesniaka na 2 urodzinach. Dostał ode mnie ciastokreację z ciastoliny:) Chyba mu sie podobało. A że dzis było ładne słonko to poszliśmy piechotką.

Mój ślubny ma dziś 37.4 temperatury i gardło go boli więc jest wielki lament i stekanie że bardzo chory jest . A jak ja się źle czuję to nawet się nie zmartwi. lezy i demonstracyjnie pokazuje jak to mu ciężko śline połknać:)hahah śmieszne sa te chłopy

hej kochane
jeju ale dzis wieje...mam jechac do babci pomoc jej sprzatac bo okno miala wstawiane do pokoju i chcialam wozkiem ale nici z tego ja oddychac nie moge a gdzie dopiero mala...nalyka sie tego zimnego powietrza i dopiero bedzie wiec w auto wsiadziemy i pojedziemy do babiczki

Ilonka no wlasnie Filip wczoraj skonczyl 1,5 roczku no ladnie czas leci buziaki dla niego od ciotki :-)

a co tu takie puchy ;)
my dziś z rana pozałatwialiśmy sprawy urzędowe i na dziś mamy plan zrealizowany ;)
pogoda nieciekawa :( późna kawka wypita,więc trzeba jakiś obiadek wykminić. Miłego dzionka życzę :)

heja
melduje sie po dluzszej nieobecnosci
troche sie rozpisalam na zamknietym, w sumie nie ma sie czym chwalic

witam nowe mamuski- fajnie ze was przybywa- pisze WAS bo ja jeszcze nie mamuska;)

kurde nie moglam sie tu odnalezc;)

Hej dziewczyny.
Ja też się melduje rozłożona przez jakieś choróbsko.I tak nie jest jeszcze najgorzej,ale dobrze wcale.
Też tu u mnie wieje,mało głowy nie urwie,do tego deszcz...a wiatr ma się jeszcze nasilić
Jednym słowem do dupy pogoda.

hej laski u mnie też wieje jak nie wiem !! i w dodatku niedawno mi właczyli prąd bo nie było od raza masakra ide coś robić brrrr zimno mi cos kurde ....
ilonka widzisz kurcze gdyby nieja nie widziałabyś ze fifi ma 1,5 roczku:-) hehe buziaki od cioci Majcy:) dla fifiego:-)
ewelka dzis to faktycznie tylko w samochód wsiadac inaczej idzie łeb urwać:-)buzia...
Arla kochana my też nie ale i tak dziś już lepiej bo wczoraj było to wszystko jakieś wielkie <blee> fajnie że jesteś:)

hej
a ja w pracy, normalnie mam 2 zmiane od 15 do 21 ale dzis przyszlam na 16,30....jechalam sluchajcie samochodem ujechalam ze 3km a tu temperaturA SILNIKA 110 STOPNI....MAKSYMALNA JAKA MOZE BYC....musialam zjechac i czekac az ostygbie bo bym kur....jeszcze silnik zatarla....moj przyjechal scholowal mnie bo niedalo jechac...i jutro hop siup do mechanika i ciekawe ile zaspiewa....drui samochod w przyszlym tyg tez do mechanika bo gaz gdzies ucieka....takze pracujemy na samochod...ale auto to podobno skarbonka hehehehe

a jesli chodz i mężow...to nie komentuje wystarczy ze wczoraj wylałam morze łez......przez niego ale szkoda gadac...trzeba olac i jechac dalej z tym koksem....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry