reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

moja droga-gdybym wiedziała jak to chętnie posłałabym słonko do Ciebie i do wszystkich, u których go nie ma :) więc ślę iskierki ;) uuuuaaaaa-poranek bajkowy-fju fju ;)
no i już koncert rozpoczęty - grrrr

reklama
szkoda ze nie ma juz u nas bialego :-D:-D tak jak w tej piosence dj'a haizela czy jak mu tam bajzel ...mama go wyslala po ser bialy a kupil zolty mama sie mu pyta dlaczego kupiles zolty a on ze nie mia bialegoooo hahahaha

Ostatnia edycja:
kurde nie podoba mi sie to forum...ale pewnie kwestia przyzwyczajenia...teraz nie wiem gdzie co jest i jakies to wielkie......oj:eek: nie wiadomo o co biega tak jakbym nie była tam gdzie trzeba:-)

A u mnie też słonko ale wiatr wieje jak nie wiem....szok
xTosia super z tym kinem niech Wojtek bedzie już większy to jatez bede chodzic:-)
a mój Wojtus mówi w końcu MA-MA:-):rofl2:super uczucie hihi
a ja w domu sama maz na uczelni:zawstydzona/y:

To i ja się wypowiem! Nie podoba mi się ! bleee wolałam tamto ! Ledwo was znalazłam, nie wiem co gdzie i jak ! Protestuję ! Żądam powrotu do poprzedniej wersji !!!

A my po kinie i zaliczonym placu zabaw :-D Hania super zniosła siedzenie w miejscu w kinie i oglądała z zainteresowaniem, tylko dzieci się szybko znudziły, bo puszczali tylko bajki o jakimś tam kangurku hip-hop i raz dali inną taką wierszowaną o babci co miała kokoszkę :-D Potem zaliczyłyśmy plac zabaw ... huśtawki, karuzela i nieśmiertelna zjeżdżalnia mnie wykończyły :-D
Teraz jest u mnie mój tata więc Hania nie widzi świata poza nim, a ja mam trochę spokoju :-D

Aha Kaczucha nie wiem jak to zrobiłaś, ale słonko do nas dotarło :-D:-D:-D

reklama
Do góry