reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

haalooo:-)
u nas dziś pochmurno :-( posprzątane,mały szaleje,obiadu niewiele zjadł,jeszcze go wymęczę i niech idzie spać:-)
Marcy-gratuluję postępów maluszka;-)
Ilonka-hehe,no to będzie granie na..............nerwach;-) zrób sobie ****tkę z miodem i z cytrynką ;-)

reklama
I ja się witam w sobotni dzień. U na też pochmurno tak jak u ciebie Kaaczuuchaa bo mieszkamy jakies 30 km od siebie więc nie daleko. Mimo małej mrzawki wyszłam z fifim na spcer bo inaczej mi nie będzie spał. Zaszłam z nim do sklepu i jak zobaczył bułkę nie było przeprosz. przy kasie nie mógł już się jej doczekac . No i jadł ją całą drogię . Więc nie zasną . A teraz łazi koło mnie w chodziku jeszcze i marudzi.
A mnie dopadła wczoraj @ i ledwo żyje :(

To melduje się i ja :-D spacer dzisiaj Karolcia odbyła z tatą, bo mamuska u fryzjera siedziała :-D w miarę mu nawet fryzura wyszła, Karolka ciągle w szoku - chodzi koło mnie i włosów mi ciągle dotyka ;-) niestety zniknęła jej ukochana kitka ;-)
u nas pogodnie, słoneczko piękne i w końcu snieg znika :-D nie mam jeszcze posprzątane, gołąbki się gotują,stos prania czeka na wyprasowanie, ale co tam ;-):-D

Ilonka - kuruj sie laska, nie daj się choróbsku :no: zdrówka życzę :tak:
Marcy - brawo dla Wojtusia :-D

Hejka to i ja się melduję chociaż już pod koniec dnia :tak:

Ja niestety się pożalę ... pojawił się temat zmęczenia ... ehhh nawet nie wyobrażałam sobie, że może się człowiek czuć tak niewyspanym :-( Kładę się spać ok 23, a wstaję 5:30 czyli śpię 6 i pół godz. To chyba nie tak mało, a mimo to chodzę nieprzytomna :zawstydzona/y: Teraz piszę wieczorami pracę mgr chociaż po jednej str. a we wt. mam egz. i nic nie umiem więc muszę się ostro zabrać ... tylko kiedy?? Dziś pakowałam męża na wyjazd na Ukrainę ... niedawno temu poszedł i wróci dopiero w czw. Jutro idę z Hanią na poranek do kina na 11:30. Dziś już gotuję obiadek żeby jutro się nie gonić.
W ogóle mam okropny problem z pamięcią :-( Zapomniałam np. że egz. mam we wt. i byłam pewna, że w śr. więc wzięłam w pracy wolne na te 2 dni żeby się uczyć, a tu zonk bo mam mniej czasu niż myślałam. :-( Z resztą zapominam o mnóstwie rzeczy np. potrafię zapomnieć, że się umówiłam z koleżanką i nie przyjść do niej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

heja:-)
a mnie się podoba :-p
raaaanyyyy-jakie słonko,aż człowiek ma lepszy humor:-D mimo,że dziecię znów zrobiło pobudkę o 7.

reklama
hej lachony
jakies dziwne teraz to forum jakies lujskie te wszystkie rzeczy tutaj :sorry:wolalam tamtooooooooo:sorry:

Ja też wolałam tamto :-p może się przyzwyczaimy :tak:

A my dziś pospałyśmy do 8:00 :-D Ale to przez to, że Hania od 2 dni nie śpi po południu i musiałała nadrobić :tak:

U nas pogoda średnia, słonko nie może się przebić zza chmur także zadanie dla Ciebie Kaczucho ... dawaj nam tu trochę słonka :-D:-D

A mój ślubny już na Ukrainie także ograniczony kontakt, bo za połączenie 4,90, a za smsa prawie 1,50 :szok:

No nic ja się zbieram, bo na 11:30 idę z Hanią na poranek bajkowy do kina :-D

Do góry