reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Olka - nie wiem, wydaje mi się, że oni to potem rozliczają.... sorki za to, że nie odp od razu, ale mała się obudziła..

takie są informcję z płacę allegro

Jak działa Płacę z Allegro za zakupy?
Zasada przesyłania i odbierania pieniędzy za aukcje w Płacę z Allegro jest bardzo prosta:

• Po zakończeniu aukcji Zwycięzca wybiera Płacę z Allegro wśród form płatności i tą drogą wpłaca należność.
  • System Płacę z Allegro jak najszybciej potwierdza wpłatę, wysyłając e-mail do Sprzedającego i Kupującego.
  • Kiedy wpłata otrzyma status: zakończona, Sprzedający może już dostarczyć towar.
Jak zapłacić za przedmiot przez Płacę z Allegro?
Korzystanie z Płacę z Allegro jest proste:

1. Po zakupie przedmiotu otrzymasz od Allegro powiadomienie. Znajdziesz w nim link Zapłać teraz, prowadzący do formularza definiowania wpłaty. Możesz skorzystać też z linku Płacę z Allegro w zakładce: Moje Allegro > Moje zakupy > Aukcje i Kup Teraz: Kupione.
  2. W formularzu wpisz koszt dostawy i wybierz typ płatności. Pamiętaj, że warunkiem korzystania z kart płatniczych jest pełna aktywacja konta w Allegro lub posiadanie przynajmniej 25 punktów w systemie komentarzy.
  3. Wpłać należność za przedmiot oraz koszty przesyłki (jeśli to Ty je pokrywasz).
  4. PayU S.A. potwierdzi Twoją wpłatę, wysyłając e-mail do Ciebie i Sprzedającego.
W formularzu Tworzenie nowej płatności znajdziesz pojęcia:

Tytuł płatności - składają się na niego login Kupującego i numer aukcji.
Kwota - końcowa cena przedmiotu osiągnięta podczas aukcji. Jest ona automatycznie pobierana ze strony przedmiotu i nie ma możliwości jej zmiany.
Koszt dostawy - umożliwia doliczenie kosztów przesyłki. Znajdziesz je w tabeli pod formularzem tworzenia płatności, w opisie aukcji, na stronie "O mnie" lub w e-mailu od Sprzedającego.
Typ płatności - tutaj wybierzesz jeden z możliwych sposobów wpłaty.

Karolina - ja weszłam w taką zakładkę, wzór do wydruku czy jakoś tak... i nie ma na nim mojego nicku z allegro, to mam to dopisać, czy nie trzeba ? Jak coś to pójdę dziś na pocztę i zwyczajnie wpłacę te pieniądze i już mi to wszystko jedno. Na drugi raz będę uważać i już nie będę płacić w ten sposób.

aha, jako formę płatności wybrałam, przelew bankowy (ale w opcji PŁACĘ Z ALLEGRO)

Olka z "płacę z allegro" korzystasz mając konto. Jest to szybsza forma zapłaty,szczególnie,jeśli masz konto w innym banku niż sprzedawca.

Marcy zapiszę sobie Twój nr.gg ;-) Wczoraj wyłączyłam kompa i w końcu się położyłam.
Izkab sama nie wiem po co ja siedzę po nocy zamiast się wyspać :-p

Hej laseczki. Moje dziecko własnie śpi więc mogę na chwilkę zajrzec. Normalnie wykończy mnie mój mału brzdac. Cału czas chce żeby go prowadzać po podłodze a mi już na to sił brakuje. Już nawet za bardzo w chodziku nie chce chodzić.
A obiad już prawie sobie zrobiłam , tylko jeszcze buraki gotuję .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry