reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Moja Niuńcia śpi już dawno...A ja tak sobie myślę,jaki to paradoks.Jak Iza budziła się po nocach przez zęby albo na karmienie,to chodziłam i stękałam,że chciała bym się w końcu wyspać.A jak teraz mogę,to siedzę jak głupia :-p

laski ja tak tylko na chwilę... wkopałam się w jakieś głupie PŁACĘ Z ALLEGRO...
Zamówiłam sobie takie fajne półgolfy i nie zauważyłam tego: Płacę z Allegro i nie wiem jak to wszystko ma być :-( Chcę zapłacić tak jak zawsze czyli na poczcie. Jak wiecie coś o tym Płacę z Allegro to pomóżcie mi PROSZĘ

Olka - ja nigdy nie korzystałam z Płacę z allegro, ale chyba w tym przypadku też możesz opłacić na poczcie, albo przelewem z banku... poczytaj sobie w pomocy o tym ;-)

Marcy, Andzia - ale tu poszalałście w nocy :-D kiedy wy laski śpicie? :-p ja wieczorem padam - oglądam moje seriale, zajrzę na forum, czekam do 22.30 żeby dać cycka małej i na nic więcej nie mam sily :zawstydzona/y:

reklama
Olka - było tam coś, że masz wydrukować gotowy blankiet przekazu, albo dokładnie spisać dane... dokładnie tak, cytuję ;-)
Jeśli chcesz zapłacić za przedmiot - po zakupie wydrukuj gotowe blankiety przekazów lub spisz dokładnie dane. Zapłać w banku, na poczcie albo w innym punkcie obsługi wpłat.

Do góry