reklama
Olka1988
Fanka BB :)
laski ja tak tylko na chwilę... wkopałam się w jakieś głupie PŁACĘ Z ALLEGRO...
Zamówiłam sobie takie fajne półgolfy i nie zauważyłam tego: Płacę z Allegro i nie wiem jak to wszystko ma być :-( Chcę zapłacić tak jak zawsze czyli na poczcie. Jak wiecie coś o tym Płacę z Allegro to pomóżcie mi PROSZĘ
Zamówiłam sobie takie fajne półgolfy i nie zauważyłam tego: Płacę z Allegro i nie wiem jak to wszystko ma być :-( Chcę zapłacić tak jak zawsze czyli na poczcie. Jak wiecie coś o tym Płacę z Allegro to pomóżcie mi PROSZĘ
izkab
matka wariatka
Olka - ja nigdy nie korzystałam z Płacę z allegro, ale chyba w tym przypadku też możesz opłacić na poczcie, albo przelewem z banku... poczytaj sobie w pomocy o tym ;-)
Marcy, Andzia - ale tu poszalałście w nocy kiedy wy laski śpicie? ja wieczorem padam - oglądam moje seriale, zajrzę na forum, czekam do 22.30 żeby dać cycka małej i na nic więcej nie mam sily
Marcy, Andzia - ale tu poszalałście w nocy kiedy wy laski śpicie? ja wieczorem padam - oglądam moje seriale, zajrzę na forum, czekam do 22.30 żeby dać cycka małej i na nic więcej nie mam sily
Olka1988
Fanka BB :)
izkab - zajrzałam już tam... i nic konkretnego nie przeczytałam. Nie ma tam nic o płaceniu na poczcie... ale jestem na siebie zła.
reklama
izkab
matka wariatka
Olka - było tam coś, że masz wydrukować gotowy blankiet przekazu, albo dokładnie spisać dane... dokładnie tak, cytuję ;-)
Jeśli chcesz zapłacić za przedmiot - po zakupie wydrukuj gotowe blankiety przekazów lub spisz dokładnie dane. Zapłać w banku, na poczcie albo w innym punkcie obsługi wpłat.
Jeśli chcesz zapłacić za przedmiot - po zakupie wydrukuj gotowe blankiety przekazów lub spisz dokładnie dane. Zapłać w banku, na poczcie albo w innym punkcie obsługi wpłat.