reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

dzięki dziewczyny za te miłe słowa:-) ja wiem ,że jeszcze nic nie jest przesądzone także nie pozostaje mi nic innego jak czekać.

Olka
z tego wszystkiego zapomniałam Ci odpowiedzieć na ten post z prezentem dla męża, nie mnie to oceniać, ale kurcze czemu taki drogi???

reklama
Izkab Zakopane ma jakiś swój czar...ale faktycznie ta droga od nas strasznie długa i właśnie te korki :confused2: Ja ich na mieście nie mogę znieść a co dopiero w takiej trasie :-p
Martilla a kiedy zaczynasz leczenie?

andzia
na razie mam czekać do stycznia, bo wtedy mam się zgłosić do szpitala na 2-3 dni na pełną diagnostykę, a potem się zobaczy w zalezności od tego co wyjdzie z badań

heja dziopki

Zgadzam sie z wami co do Zakopanego- to miasto ma swoj urok- jakeis 3 lata temu bylam na sylwetra tam- nie da sie tego opisac poprostu bobma:tak::tak: kurtke mi wtedy petardy okopcily ale byla rewelka :-D:-D.
Bylam tam tyle razy ale jakos zawsze mnie tam ciagnie , o roku jezdze w wakcje, rok temu bylam 3 dni,a tego roku jeden dzien i za rok pewnie tez pojade heheh aczkolwiek moj men mi osiwadczyl ze w podroz poslubna jedziemy do Egiptu:tak::tak::tak:, bo pozniej w zyciu pewnie nie pojedziemy jak ruszymy z budowa i dzueciatka sie pojawia.A co ztego wyjdzie sie okaze

co do prezentow to kazdy kupuje wedlug swoich mozliwosci- ja osobiscie w zyciu bym tyle kasy nie dala - ( heheh bo nie mam), wszytkie oszednosci ida na konto " wesele" - ja ostanio mam jakis dolek finansowy:no::no: jak szkola mi odpadnie bedzie lzej

hej
wkliłam suwaczek trochesie natrudzilam ale zpomocaMartilii sie udalo:-):-)
zobaczcie jakie fajne liczyb sa dzis do urodzin Kubusia:-)

agacjone:) super z tym suwaczkiem ja to chyba nigdy nie wkleje bo jakoś nie mam do tego nerwów i głowy:-(

Martilla będzie dobrze.Fajnie że jest szansa na wyleczenie i ze fasolka na bank kiedyś się pojawi:-) to masz jak w banku :-) jesteś młoda piękna i na pewno wszystko z zdrowiem tez będzie ok!!!
A Mój maluszek kochany dalej ma gorączkę ale juz mu spadła miałam juz sie wybierac do lekarza dzis ale spadła mu gorączka do 37 i mam nadzieje ze juz tak zostanie a jak nie to pojade z nim do lekarza....dwałam mu paracetamol, ale już 3 razy mu dałam IBUM przeciwgorączkowo przeciwzapalnie i przeciwbólowy lek dla dzieci od 3 mies życia....pierw nic nie działał ale po tej 3 dawce spadła gorączka to mam nadzieje ze bedzie ok!kurde nie mam jak sie ruszyc z tego domu...musze na męza ciągle czekac,a prawa jazdy nie moge dokończyć przez to wszystko....
Wojtuś teraz śpi ale ciągle się budzi i płacze i pokołysze go i spi dalej...nie chce jesc od dzis i zaczynam sie martwic jak tak dalej bedzie to jade z nim do lekarza...
Pozdrawiam kobietki....czytam Was ale jakoś nie mam sił pisać,buziaki

marcy
kochana wchodzisz w "ustawienia" (rozowy pasek do gory) nastepnie wchodzisz w "edytuj sygnature" i tak wklejasz adres z robisz "podglad sygnatury" i jak ......dokoncze antybiotyk i bede miec spokoj....

reklama
Ewelka, ja dziś od rana biegam do kibelka,a wczoraj wieczorem dziwnie się czułam jakbym mnie coś łamało, taka jakaś wymięta...a dziś na stoperanie jade, na chwile pomaga, ale na chwilke:no: W domu siedze, w pracy nie byłam, a mała u babci z mężem (będą nocować) bo się boje, żeby jej czymś nie zarazić,,,,,Zuzia od urodzenia nie była chora (raz katarek, ale bez gorączki)..ups brzuch boli lece do....:shocked2:
Martilla będziesz mieć swoja fasolke na pewno, dobrze że wiesz na czym stoisz !! Trzymam kciuki
Pozdrawiam

Do góry