reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej wieczorowa pora:-)

asia
dzieki za miłe słowa...nam tez sie podoba domek choc jak byly same fundamenty myslelismy..."boże co to za kurnik bedzie' hehe ale stanely sciany i sie odmienilo:-D:-D

Kubano juz usnal...wychodza mu na raz 2 dolne dwójki i takki dzis marudny byl..zauwazylam w kapieli..:tak:
ja tez zaraz sie klade moj M jakas komedie oglada na polsacie a ze ja nielubie flmow oprosz m jak milosc, na wspolnej i klanu:-D:-D to siedze tu...a co!!

ilonka kuruj sie kuruj...bo tescie wpadna i powiedza ze o zdrowie nie dbasz heheh zartuje

olka niezła kasa na ten prezent....ja mialam M nic nie kupowac ale zamawiam kalendarz na biurko z naszymi zdjeciami za 35zl a reszcie nic nie kupujemy....
jej za 4 tys to juz bym miala 1/4 dachowki na dach....albo ze 2 okna...:szok:
sorki ale my tak teraz przeliczamy...tak mamy zacisniety pas ze masakra...nawet niepamietam kiedy jakiegos ciucha sobie kupilam...mialam plaszcz na zime kupic to byly za 300-400 zł ale doszlam do wniosku ze przerobie stary wystarczy obciac i tez bedzie git:cool2:

reklama
cześć dziewczyny!
no to już wszystko wiadomo...
a więc tak mam podejrzenie zapalenia tarczycy i PCO (czyli policystyczne jajniki) , miałam robione USG, w jajnikach mnóstwo małych pęcherzyków , które jak powiedziała doktor wytwarzają męskie hormony i dlatego np mam za dużo zbędnego owłosienia jak wąsik, nie ma owulacji , bo nie ma dominującego pęcherzyka... mam iść do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie i w styczniu do szpitala na pełną diagnostykę. Zapytałam czy jest sens żebyśmy dalej się starali, powiedziała ,ze możemy normanie współżyć , ale w ciążę w takim stanie nie zajdę... Optymistyczna wiadomość w tym wszystkim jest taka, że po rozpoczęciu leczenia wraca szansa na fasolke. No i to chyba tyle. Aha no i mam macice dwurożną , co moze utrudniać zagnieżdżanie.
poszłam przekonana ,że przez tarczycę nie zachodzę a tu taki klops...

No cóż ja dostanę np. od męża lokówko-suszarkę z biedronki za 30 zł. Będę ją używała przez 2 tyg...potem zapakuję do pudełka i pod choinkę :-D

Rodzinie chcę zamówić kalendarze ze zdjęciami. I tak się staramy tanio, ale rodzinnie spędzić te święta :tak:

Martilla
Kochana będzie dobrze...wiesz co się dzieje i dzięki temu wiesz co robić. Nie martw się :***

A oto takie moje małe pochwałki Haneczką :-D

Wrzuta.pl - Hania księżniczka

Wrzuta.pl - Hania "czyta"

A tymczasem borem lasem idę spać :-D

Ostatnia edycja:
Martilla- najważniejsze, że wiesz co ci jest, bo to połowa sukcesu :tak: no i dobrze, że to można leczyć i zafasolkowanie jest możliwe :-D głowa do góry ;-)

iza
wiesz co ja nie nastawiam się na nic dopóki nie zrobią mi wszystkich badań , bo tak to po jednej wizycie sobie może gadać . No to oby do stycznia !:-) i mam nadzieję,że przynajmniej połowa z tych rewelacji się nie potwierdzi;-)

iza
wiesz co ja nie nastawiam się na nic dopóki nie zrobią mi wszystkich badań , bo tak to po jednej wizycie sobie może gadać . No to oby do stycznia !:-) i mam nadzieję,że przynajmniej połowa z tych rewelacji się nie potwierdzi;-)
i tego się trzymaj ;-)
idę dać cycka małej i zmykam spać :-D póki co sama, bo mąż na kolacji służbowej :sorry:

Laski nie mogłam niestety kupić tańszego kompa lub laptopa. Mój mąż nie chciał laptopa a co do cen, to co kupiłam mój mąż i tak sobie maksymalnie podkręci. Także połowa z tego będzie prawie dwa razy lepsza niż jest teraz :-) Także drogo, ale warto...

martilla - będzie dobrze, trzymam kciuki... a w styczniu lub lutym oby zjawiła się fasolka :tak:

ilonka - kredyt fajnie się bierze, ale trudniej spłacić... 1000 damy radę spłacić za miesiąc a z 10 000 pewnie byśmy się męczyli... i męczyli... i zamiast 10 000 spłacilibyśmy prawie 20 000 także za takie oferty w bankach mówię : " NIE DZIĘKUJĘ..." :-D

Witam miłe Panie ;-)
Wiecie co,aż nie dowierzałam jak wstałam rano.Przymrozek u mnie był :szok: A wczoraj tak lało cały dzień,no szok he he :-)
Martilla dobrze że trafiłaś do lekarza.Ale zobacz jak to jest,gdyby nie staranka,to pewnie w życiu nie pomyślała byś żeby przebadać się w tym kierunku (zapewne żadna z nas by nie pomyślała :-p ).Ja tam dalej Tobie kibicuje i czekam na Martille-Fasolinke :tak:

Izkab Czechy też dobra sprawa ;-) Mnie się marzy wyjazd do Zakopca,ale nie wiem jak ta moja pociecha by się tam sprawowała.A za bardzo nie mam jej jak zostawić....

reklama
Andzia - my z Karolką jedziemy, a będzie miała wtedy rok ;-) mam nadzieję, że jakoś to będzie :tak:a do Zakopca też bym pojechała, ale ta droga i korki mnie przerażają...

Ostatnia edycja:
Do góry