reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej . My znowu na nogach tak wcześnie. Fifi wstał o 5 ale ze mąz tez do pracy wstawa to sie nim zają prawie godzinke a ja mogłam jeszcze pospać.

Izkab mi chodzi o taką blachę prostokątną 25cm na 40cm

reklama
No i moje słońce usnęło. Codziennie coraz wcześniej w dzień chodzi spać. Pewnie długo nie pośpi.Wogóle jak wczoraj usnął wieczorem to koło 23 zaczą tak płakac , marudzić że nie wiedzieliśmy co mu jest . Okropnie płakał, wiec pomyslałam że to brzuszek bo nie robił kopki przez cały dzień i wsadziłam mu czopka. No i zrobił. ale się rozespał i nie chciał spac. Dałam mu jeśc i jakoś usnął. potem jeszcze po 1 płakała ale to chwilę. Normalnie czasami nie wiem co mu dolega. A dziś od rana jak wstał to cały czas marudny no i w końcu dałam mu mleka trochę i usną.

martilla u mnie też niedoczynnosc.....teraz bede robić badanie bo podejrzewa ze mam za mołao insuliny we krwi....zobaczymy...

Izkab u mnie pół na pół z rodzeństwem 3 dziewczyny i 3 chłopaków:-)

A mój Wojtus dalej gorączka 39,5 wydaje mi sie ze to 3-dniówka żadnych objawów choroby jedy nie ma gorączkę no a przy niej jest marudny i ciągle sobie spi....dawałam mu paracetamol, ale mąż zaraz mi jakis syrop przywiezie bo to już silna goraczka a prz\y okazji syrop działa przeciwzapalnie i przeciwbólowo....no zobaczymy co powiedzą w aptece...jak mu nie minie do jutra to ide z nim do lekarza..

UWAGA!!! OGŁOSZENIE ADMINISTRATORA!!
Od wtorku rusza na bb konkurs, na który należy przesłać świąteczne zdjęcie. Może być zdjęcie dziecięcia, może być rodziny - grunt aby światecznie. Nagrodą jest zamieszczenie zdjęcia w interaktywnej kartce, która mozna rozsyłac do krewnych i znajomych:biggrin2: Dodatkowo jest do wygrania 5 zestawów kosmetyków J&J.

Ola
Jakich firm te sprzęty kupujesz mężowi ? My wymienialiśmy kompa z 2 lata temu i pewnie już jest mega przestarzały :tak:

A ja czekam na męża, który wpadnie na obiado-kolację i znów do pracy, a ja będę musiała siąść do nauki :-(

Kurcze, się pogoda zepsuła, a ja uwielbiam takie ciepełko jak przez 2 dni było.

xTosia - ja kupiłam tak: PŁYTA GŁÓWNA: ASUS Rampage II Extreme*X58*LGA1366*X-FIRE+SLI (828999584) - Aukcje internetowe Allegro

PROCESOR: Intel Core i7 920 4x2,66 GHz 8MB OEM 4,8GT/sec D0 (824938445) - Aukcje internetowe Allegro

OBUDOWA: Obudowa Cooler Master HAF RC-932// PROMOCJA !! (822225311) - Aukcje internetowe Allegro

KARTA GRAFICZNA: NOWY!! - HIS - ATI HD 5850 !! + DIRT2, OKAZJA! (833977936) - Aukcje internetowe Allegro

PAMIĘĆ: mój mąż zamówił sobie sam gdzieś indziej także nie wiem jaki.

"Stary" komputer mojego męża ma już ponad rok, więc też trzeba było kupić nowy. Mój mąż uwielbia komputery... marzył o takim jaki teraz dostanie, więc będzie bardzo się cieszył :-)

Jezu Ola skąd Ty miałaś tyle kasy, skoro na święta braliście kredyt :szok::szok::szok:

A powiedz mi co Twój mąż robi na tym komputerze? Pracuje? Jestem w kompletnym szoku :szok::szok:

xTosia - mój mąż lubi sobie czasem pograć i np. te najnowsze gry nie chodzą mu tak jak by chciał... co do kredytu to właśnie dlatego musieliśmy 1000zł pożyczyć, bo by nie wystarczyło na wszystko. Ale może już nie piszmy na ten temat, bo nie chcę znowu dostać po tyłku. :tak: Jak coś to poklikamy na gg

reklama
Olka no to nieźle Ci się powodzi...Jak tak pobieżnie zliczyłam,wyszło ponad 4 tyś.
Nie obraź się o to co napiszę,ale nie dziwię się że dzieciom koniecznie chcesz zrobić po kilka prezentów,skoro mężowi taki odpaliłaś :-p Teraz w rewanżu powinien Ci jakiś brylant kupic ;-)

Do góry