reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone - super chatka :-D ehhh... wydaje mi się, że my też tak niedawno sie budowaliśmy, a to juz 5 lat minęlo od końca budowy :szok:

Arla - sukienka zajefajna ;-)

Martilla - wczoraj bylam u endo z moją tarczycą, nic milego nie usłyszałam... niestety ciąża i poród pogorszyły jej stan :-( no ale chcialam ci powiedzieć, że jeżeli podejrzewasz, że masz coś z tarczycą nie tak, to zrób badania przed ciążą, bo w razie czego musisz brać leki od początku ciąży - dla twojego dobra i dobra dziecka, bo skłonność do chorób tarczycy jest niestety dziedziczna :-( mi lekarka powiedziala, że w razie gdybym zaszla w ciążę jeszcze raz natychmiast mam jej powiedzieć, bo trzeba wtedy odpowiednią dawkę leku ustalić..

A co do świąt to ja uwielbiam zamieszanie świąteczne, ale to domowe... nienawidzę tego co się dzieje w sklepach...brrr... i lubię święta, bo cala duuuuża rodzinka się zjeżdża i możemy się spotkać i pogadać :-D:-D ale przyznam, że w życiu bym nie wzięła kredytu na prezenty, mimo że uwielbiam dzieci obsypywać prezenatmi :-p jak jest mniej kasiorki, to prezenty mniejsze, jak więcej to większe - nic na silę ;-)
zmykam coś ugotować, bo niedługo młoda się ze szkoly zwali....

reklama
z tym kredytem nie jest aż tak źle :-) Mamy zamiar spłacić cały w grudniu lub w styczniu. Nie wiemy jeszcze dokładnie kiedy się pozbędziemy tego długu, ale w styczniu na 100% już nie będziemy go mieć, więc to coś typu chwilówka...

No to i ja Was witam :-)
Ja pierdziele napisałyście laski tyle :szok: myślałam że nie podołam :-p
Otóż zacznę od świąt.Ja w miarę lubię święta.Są to jedne z nielicznych dni w roku,kiedy jesteśmy w komplecie i można spotkać się z rodzinką :-)
Może trochę w tym wszystkim przeraża mnie to stanie przy garach,wydatki i kolejki w sklepach i centrach handlowych,ale jakoś ujdzie ;-)
U nas już od jakiegoś czasu robimy prezenty dla dzieci tylko i ewentualnie dla rodziców moich i męża.I nie jest to po kilka prezentów a zazwyczaj jeden.
Olka ja też wolę obdarowywać ludzi niż dostawać,ale mimo wszystko branie kredytu na prezenty to dla mnie lekka przesada.Nawet jeśli miała bym go spłacić już w następnym miesiącu.A moją miłość i szacunek okazuję bliskim na codzień a nie przez ilość prezentów pod choinką.Takie moje zdanie.
Agacjone chatka zajebiaszcza.Też ciekawa jestem jaki jest koszt w stanie surowym :-p
Karolina ten kalendarz rewelacja,fakt,że cena dość spora.A jak Kewinek?Dalej chodzicie na rehabilitacje?
Arla co do sukien ślubnych widzę że podobnie jak ja stawiasz na prostotę i elegancję :tak: Mnie jakoś nie pociągają plisy,hafty i falbany.

A ogólnie to pogoda u mnie dupowata.Nie pada,ale cały dzień jest ciemno.Iza kazała mi zapalić "siako" hehe :-D
U nas już nocnik wszedł w życie na dobre.Na noc też nie zakładam jej pieluchy,bo skoro pampers rano był zawsze suchy to po co?Ale ceratkę wkładam pod prześcieradło w razie W :-p
Idęobiad skońćzyć,a taką mam wenę że hej.Jeszcze czeka mnie olbrzymia góra prasowania.

Arla czas leci nieubłaganie :tak: Czytałam ostatnio o Twojej @ że jakaś pokręcona w tym miesiącu była...Chyba faktycznie zostaje Ci wizyta u gina.Ja znając życie to jeszcze przed bym test pewnie zrobiła,bo ja wszędzie widzę zawsze ciążę :-)
Ewelka w końcu ktoś powiedział że Iza do mnie podobna :-p Ale pewnie zmieniła byś zdanie,jak zobaczyła byś mojego męża hihi :-D

Kurde laski ile napisałyście :szok:nie mogłam nadrobić...
Co do świąt też je bardzo lubię ale niestety ja w tym roku nie dostane prezentu w ogóle...za biednie mamy w tym roczku :-(pewnie tylko dzieciom coś kupimy...bo my zawsze w święta jedziemy do mamy a że nas jest 6 rodzeństwa a 3 z nas mamy już swoje rodziny, więc bedzie nas 16 osób i nie wiadomo czy jeszcze 3 nie dojadą...:eek:ale bez prezentów w tym roku dla starszych tylko dla dzieci jakies małe......

CO do domku to śliczny ja tez bym chciała miec choć taki stan surowy...a nie wynajmować....:-)

A ja sie wkurzyłam bo na kompie mam dwa trojany i musze przeinstalowywac system, mam nadzieje ze mi sie nic innego nie wkradnie:crazy:

OLA Twoje święta to wypas....buziaki

reklama
Do góry