reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej
my juz po spaceru,wyruszylysmy po 9 troche zimnawo bylo w cieniu ale na sloncu cieplutko,po drodze zachaczylysmy jeszcze o sklep i kupilam co potrzebowalam na szare kluchy mniam mniam :tak::tak:ciekawe czy Wiki je bedzie skubac...pewnie boczek bo ona jest miesozerna za tatusiem :-p:-p

martilla
tez to czytalam juz ,on mial 62 cm bodajze i tyle kg a moja miala 66 i 4650 wiec to ja mialam duzy brzuch a jego matka musiala miec jeszcze raz taki :-):-)

reklama
My też już po spacerku :-D słoneczko świeci, więc fajnie się spacerowało... drugi spacerek będzie popołudniu :tak:

Ewelka - ale mi apetytu narobiłas tymi kluchami :-D jak ja je lubię ... tylko nikt poza mną nie chce ich jeść :-( a nie chce i się gotować osobno dla mnie i osobno dla reszty, więc skończy się na pomidorowej z kluseczkami i naleśnikach :eek:

ja nie wiem skąd się biorą takie mutanty jak ten chłopiec :szok: moja Karolka waży tyle w wieku 8 miesięcy :szok:

jejku, ogromny ten noworodek. Moja mama przy bliźniakach miała ogromny brzuch a w brzusiu było dwóch chłopców po 3kg. Jak tak dodać jeszcze ponad 2kg do tego to brzuch musiał być niesamowicie duży...

a do mnie dziś przyjeżdżają moi rodzice na kawę i chyba Damianek będzie spać u babci i dziadka do niedzieli. Ale to jeszcze nie jest pewne. Wiem że moja mama chciałaby mieć Damianka do niedzieli, ale moi bracia mają pewnie dużo zadania domowego, a uczenie się przy Damianku graniczyłoby z cudem. ;-) Puki co muszę uciekać do mojego ulubionego zajęcia , bo dziś też przyjedzie brat męża na dwa dni. Potem upiekę jaką babkę i ciasteczka... No i będę bawić się z dziećmi czekają na moich gości :-) Za oknami u mnie dziś świeci słoneczko, ale wieje wiatr i jest zimno, także puki co posiedzimy w domu. Zajrzę wieczorem...

U mnie dziś na przemian deszcz i słońce + trochę wiatru i ogólnie nie za ciepło.Zaraz kładę Izę spać a jak mężulek z pracy wróci to muszę pojechać na jakieś większe zakupy,bo nie lubię jak mi braknie tego czy owego.
Iza dzisiaj pełen żywioł,szaleje na całego.Jeszcze była u mnie znajoma ze swoim synkiem (w wieku Izy) to broili aż miło :-)
Oki,zmykam bo obowiązki wzywają.

no a my sidzimy w domku caly dzionek wiec jak czytam wasze posty to zazdroszcze pogody:-(
ewelka wlasni przeczytalam to co podeslalas i musze powiedziec ze zaskakujace wydazenie:szok::szok::szok:

Witam :-)
Jaka tu cisza od wczoraj :-) dziewczyny się weekendują pewnie.
Ilonka jak Filipek?Lepiej już?
Martilla a Ty kiedy się laska testujesz?Bo z niecierpliwością wypatruję Twojej fasolinki ;-)

reklama
Do góry