reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Ach a u nas ladna pogoda sie zrobila ze az malutki wyszedl na spacer z tatusiem... zeby mnie odciazyc :-):-):-)
dzis puscilismy malemu pewna piosenke no i teraz przy niej chce skakac:-D- jakis pop star nam rosnie:crazy:

reklama
Hej kobietki :-) o wielkich zmianach napisałam na prv - zapraszam.

U nas leci jak z bicza strzelił. Dobrze, że taka pogoda, bo nastraja mnie do życia :tak:
Hani idą 3 trójki na raz i normalnie świra dostaję, bo ma ciągle biegunkę...w pon. wybiorę się z nią do lekarza upewnić się czy to od tego, bo robi rzadkie kupki już od jakiegoś czasu i martwię się czy nie jest coś z brzuszkiem nie tak.

A tak poza tym, to Hania opanowała kilka nowych słów jak "kaja" (kawa) i "dupe" (tego tłumaczyć nie muszę :-p) No i zaczęło się panowanie nad słowami, bo powtarza jak papuga :-D

Od 12-18.10 wyjeżdżam do taty odpocząć sobie troszkę i oderwać się od codzienności i już się nie mogę doczekać :tak:

Na razie kończę życząc miłej nocki i cudownych snów.

cześć dziewczyny!
test niestety negatywny, więc obstawiam dwie opcje:
1. Bardzo opytmistyczna- za wcześnie zrobiony test,
2. Nie jestem w ciąży-najbardziej prawdopodobna.

No nic tam, trzeba się starać dalej. Chyba ,że @ nie dostanę to powtórzę . Zajrze później , pozdrawiam!

martilla - a objawy masz/miałaś jak na ciążę :-( Myślałam że jak tu zajrzę to będzie Twój post o dwóch krechach i cała lista gratulacji. Przypatrz się tak dokładnie teścikowi, może jest druga kreseczka tylko bardzo słaba. Ja tak miałam... Kciuki będę trzymać za te dwie kreski, jak nie teraz (nie w tym cyklu) to w kolejnym :tak:

ja tez miałam drugą kreseczke bardzo słabo widoczną ... martilla żecze aby okazało sie ze są dwie krechy:)) i nowy fasolek:)

jedna jest jak byk! myślicie ,że nie patrzyłam pod światło , bez światła, przy oknie , z każdej strony ze sto razy ?:-) no więc nie widzę drugiej nawet jej cienia, cienia z cienia cienia no nic! :-)
jak nie dostane okresu to powtórzę test, a jak to nie to , no to cóż staramy się dalej;-)

Martilla
poczekaj na mnie :-p chociaż to jeszcze pół roku, bo tak myślę kwecień możemy już zacząć.:-)
A u nas w nocy był wysyp ząbków. Biedactwo kręciła się w łóżeczku, pewnie bolały dziąsła:zawstydzona/y:

hannah
z przyjemnością bym na Ciebie zaczekała, ale będę się starać teraz cały czas, bo Ty doświadczona w tych sprawach w kwietniu byś mnie przegoniła;-)

reklama
hannah
z przyjemnością bym na Ciebie zaczekała, ale będę się starać teraz cały czas, bo Ty doświadczona w tych sprawach w kwietniu byś mnie przegoniła;-)
Haha doświadczona podejrzewam że tak samo jak ty:-p
Raz mi się udało fartem :-p
Jakbyście gdzieś wyjechali na dni płodne np w góry albo nad morze, napewno przyjechała byś zaciążona:cool2:

Do góry