reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ewelka - no nie mam czasu oglądać... wieczorami mam najmniej czasu. Zrobienie kolacji, zachęcenie papug do wejścia do klatek (wczoraj trwało to ponad 40minut:no:), kąpanie Nicoli i Damianka, karmienie Nicoli, trochę sprzątania, przygotowuję łóżka do spania, potem robię śniadanie mężowi do pracy (wkładam mu do lodówki w woreczkach śniadaniowych i rano wystarczy tylko wyjąć :-) ), idę się kąpać, otwieram okno (bo jak ptaki latają to nie mogę otworzyć okna), potem idę jeszcze coś porobić w kuchni lub łazience, zamykam okno i kładę się spać, chyba że chce mi się jeszcze książkę poczytać... :-):-):-) w między czasie zaglądam tutaj...

Ostatnia edycja:
Ilonka - zdrówka dla Filipka, jeżeli to rzeczywiście od szczepienia, to jest nadzieja, że szybko minie ... daj znać, czy gorączka opadła...

Ewelka - super, że wyniki są dobre, kamień z serca spadł :tak:

Martilla - mam nadzieje, że to nie grypa Cię bierze, tylko fasolka :-D trzymam kciuki :tak: ja już niestety nie piszę sie na kolejne maleństwo, za stara jestem :-p

No i tak sobie dzisiaj sama siedzę i karmi piję. Mąż drugi raz w tym tygodniu na kolacji służbowej :wściekła/y: jakieś babsko z UK przyjechało do firmy i wszyscy latają jak głupi :wściekła/y: chyba z nudów poprasuję sobie trochę, chociaż mam takiego lenia, że nic mi się nie chce :sorry:

izka
już się nie czuję "na chorobę" , wszystko mi że tak powiem odeszło, tylko brzuch boli czasem, nie wiem co to będzie...

Martilla - hmmmm....:szok: no też jestem ciekawa co to będzie ;-) niedługo się przekonamy :-p kurcze, a moi sąsiedzi już starają się o adopcję, bo po długich staraniach dowiedzieli się, że raczej nici z własnego bobaska :-(

dzis w nocy znowu goraczka prawie 40! udało nam sie zbić do 38.2/3
teraz mały ma około 38. znowu jedziemy do lekarza...bo zaczynam panikowac. :(((

ilonka
bardzo wspolczuje wam z ta goraczka...

martilla,izka
ja tez slyszalam o takich przypadkach :-)

A ja juz w chacie dywan odkurzylam o 7 (bo mala juz nie spala to trza bylo wstac) i podloge umylam aby Wiki po niej latala i syfila prazynkami :-D:-D co dzien na wieczor jakies fafoly sa :cool:;-)

reklama
Witam :-)
Ilonka
jedź dla pewności,niech małego lekarz przebada jeszcze raz.Duzo zdrówka dla Filipka.
Ewelka ja w połowie ogarnęłam prasowanie,zaraz poodkurzam...A za szafą sprzątałaś dzisiaj? ;-)

Do góry