reklama
**ewelka**
mama Wiki :)
Olka nie miala takiego badania,a co to wogole jest??
Olka1988
Fanka BB :)
martilla - Damianek w pierwszym cyklu, Nicola ponad rok... jak widać różnie to bywa
ewelka - CRP to białko należące do tak zwanych białek ostrej fazy i bierze udział w odpowiedzi immunologicznej... W krwi podwyższone stężenie CRP występuje w stanach zapalnych, ale mają też na nie wpływ choroby przewlekłe, stosowane leki, masa ciała...... bla,bla, bla... dużo wymieniania. Uznaje się, że stężenie powyżej 10 mg/l jest oznaką obecności stanu zapalnego o różnej przyczynie. Najważniejsze chyba Ci napisałam. Przeważnie żeby sprawdzić czy w organizmie jest stan zapalny lekarze proszą o wykonanie badania na CRP, dlatego się zdziwiłam, że nie kazali Ci go robić
ewelka - CRP to białko należące do tak zwanych białek ostrej fazy i bierze udział w odpowiedzi immunologicznej... W krwi podwyższone stężenie CRP występuje w stanach zapalnych, ale mają też na nie wpływ choroby przewlekłe, stosowane leki, masa ciała...... bla,bla, bla... dużo wymieniania. Uznaje się, że stężenie powyżej 10 mg/l jest oznaką obecności stanu zapalnego o różnej przyczynie. Najważniejsze chyba Ci napisałam. Przeważnie żeby sprawdzić czy w organizmie jest stan zapalny lekarze proszą o wykonanie badania na CRP, dlatego się zdziwiłam, że nie kazali Ci go robić
**ewelka**
mama Wiki :)
martilla ja dwa miechy :-)
askkle
Witam serdecznie,
przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:
Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.
Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:
Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.
Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
no to widzę ,że różnie bywało.. bella dla Ciebie jestem pełna podziwu, za siłe i determinacje, ja bym chyba wymiękła...
to nasz 4 cykl staranek, jeszcze nie jestem załamana ale naiwnie myślałam,że zajdę w wakacje a na wiosnę będę się cieszyć z maluszka na świecie, a tu dupa blada jak na razie, chyba że test mnie zaskoczy w tym cyklu;-)
a jakie miałyście pierwsze objawy? poza brakiem @, jesli jeszcze pamiętacie;-)
to nasz 4 cykl staranek, jeszcze nie jestem załamana ale naiwnie myślałam,że zajdę w wakacje a na wiosnę będę się cieszyć z maluszka na świecie, a tu dupa blada jak na razie, chyba że test mnie zaskoczy w tym cyklu;-)
a jakie miałyście pierwsze objawy? poza brakiem @, jesli jeszcze pamiętacie;-)
reklama
Olka1988
martilla - bóle głowy, ogólne osłabienie, zmiany nastroju (śmiałam się a za chwilkę umiałam się popłakać i być w totalnym dołku).... jak jeszcze mi się coś przypomni to napiszę