reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hannah
patrz jaki no, zamiast docenić całokształt to się tylko o cycki martwi:-) jestem ciekawa czy łatwo dzięki tej diecie utrzymać wagę, poczekam na Twoje opinie:-)

reklama
hannah
patrz jaki no, zamiast docenić całokształt to się tylko o cycki martwi:-) jestem ciekawa czy łatwo dzięki tej diecie utrzymać wagę, poczekam na Twoje opinie:-)
No nie tylko bo mówi że mam pupkę jak 10 lat temu hahaha:-D:-D
A mówił że nie widzi różnicy i podobam mu się tak czy siak (jedzie mi tu czołg heh)
No zobaczymy jaki będzie efekt, sama jestem ciekawa:sorry:

taa nie widzi różnicy, facet=wzrokowiec heh i jeszcze Ci powie ,ze nie widzi róznicy no to się uśmiałam:-) no więc zobaczymy jak to będzie z utrzymaniem wagi, na serio bardzo jestem ciekawa rezultatu:-) no i chciałabym być taka konsekwentna w jedzeniu, bo jakoś mi daleko do tego;-) ok na razie lecę trochę ogarnać , bo jak tak dalej posiedze to się nigdy za to nie zabiorę;-)
pozdrawiam!

Cześć!
Martilla - widzę że u nas podobnie... upał już okropny, a mnie czeka dziś dużo sprzątania. Staram się żeby zawsze było czysto w domu, ale i tak ktoś musi wypastować podłogi, umyć okna i drzwi, wymyć lampy i wszystkie trudno dostępne zakamarki. No ale puki co mam dużo energii, więc chyba nie będzie źle... hihi...
Miłego sprzątania!

pozdrawiam...

olka
dzieki i wzajemnie, tyle ,że ja nie sprzątam tak szczegółowo, bo by mi to chyba z tydzien zajeło :-) sprzątne z grubsza ,że tak powiem , a dokładniej niech sprzątają domownicy;-) ja tu jestem tylko od święta heh

dziewczynki podziwiam was;) ja mam dzis lenia jak stad do warszwy ;))) nie robi kampletnie nic- w koncu urlopu mam jescze 2 dni hiihih

@ wkoncu sie zjawila na szczescie ;)))

oby jutro byla fajan pogoda bo chcemy nad wode jechac

Jeju dziś sprzątanie...ojjjj to nie dla mnie:-D
Ja też przeszłam na tą dietkę co Ha-NN-aA :tak: tylko czy będę tak wytrwała to nie wiem, ale się zobaczy:tak:

Idę strzelić sobie kawkę, bo senność okropna mnie ogarnęła.

Kobietki normalnie cud...3 cm w pasie mniej :tak: wiem, że to na razie woda, ale i tak jestem b.zadowolona i zmotywowana :-D

Wczoraj w Jarocinie tak padało, że organizatorzy zakazali kamerowania i mąż skończył wcześniej, z jednej str.modlę się o deszcz bo by wcześniej wrócili, ale z drugiej str.nie mogę patrzeć na tragedię ludzi więc nie chcąc być samolubem lepiej niech nie pada:tak:

Mój tata wziął Hanię na ręce i poszedł z nią na balkon bo "kapkap" i teraz Hania jak tyko ją postawi na ziemię od razu wyciąga rączki do "dziadzia" i mówi "kapkap" - mała cwaniara moja :tak: A w ogóle to dała mi pospać dziś do 8:00, ale za to ciśnienie mnie zabiło i nie mogłam wstać z łóżka :eek:

reklama
xTosia
moje gratulacje:-) narazie 3 cm ale będzie więcej:-)

ja już w wawie, o rety jak nie mogłam się tego doczekać:-) tylko w nocy coś spać nie mogłam , aż się sama sobie dziwie, bo byłam strasznie zmeczona... pospałam z 3 godziny, a potem gapiłam się w sufit do 4 rano i wstałam o 9 i jakoś dziwnie wyspana jestem:-) jak u was pogoda? u mnie leje

ARLA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry