reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hanaha
o jaki kochaniutki Haniutek- jaka ona duza juz;) kurde felek ale ten czas leci
hehe wiesz w przypadku Czarnulki to ta ciaza blizniacza bedzie trwała wiecznie ;)
martila
i Ty sie doczekasz takiej slicznotki- kwestia czasu:-):-)

umylam 3 okna, przejechalam podlogi jestem dumna z siebie hihih

reklama
hannah
no wiesz miałyśmy juz do czynienia z kłamstwami na każdym kroku więc nie ma co się dziwic,że takie akcje rzucają nam się w oczy

arla
no mam nadzieje,że zrobimy córkę hehe:-)
ja z tymi porządkami aż tak nie szaleje bo okna jeszcze nie takie najgorsze:-)

ostatnio wchodziłam na zdjęcia czarnuli (na fotosiku) i jakoś nie widzę tam żadnych bliźniaków hahaha.

:rofl2: dobre dobre, ja też czasem wchodzę na jej profil i uśmiecham się do siebie myśląc jaka z niej była kłamczucha...ten jej rak, bliźniaki ehhh wyobraźnia jak się patrzy :-p

Ola
Ojjj słów brak, dziś Cię raczej żadna z nas nie oszczędzi...masz 2 dzieci, a sama jesteś jak dziecko niestety...co znaczy jabłko-kawa?? Kobieto czym tu się chwalić, że tak nie odpowiedzialnie podchodzisz do życia?? Masz śliczne dzieci i tak nie dbasz o siebie?? Teraz te nerki...dziewczyno wiesz co to znaczy stracić nerkę/ki?? Wiesz ile ludzi marzy o tym żeby nerkę dostać?? A Ty zachowujesz się tak jakbyś mogła iść kupić je w sklepie i sobie wymienić. Co to znaczy nie wiedzieć na co się choruje?? Leżałaś na to w szpitalu i nie wiesz?? Brawo, po prostu brawo. Ja jak zaczęłam mieć duszności od razu poszłam do lekarza bojąc się co to za świństow, bo mam córkę i nie dla siebie, a dla niej muszę żyć!!!

Ja wiem co to znaczy mieć problemy z nerkami. Leżałam w szpitalu, gdzie ważył się los, czy oszczędzą mi nerkę czy wytną.:zawstydzona/y: Od tej pory dbam o mój filterek organizmu i radzę Ola, rób to samo, bo zdrowie ma się tylko jedno!!!!
Kawa z jabłkiem to żadne pożywienie, nabawisz się do tego wrzodów żołądka, a z tego rak już niedaleko.:no: Po co ci to?
Dieta dietą, ale niech ona będzie rozsądna, a napewno wrócisz do upragnionej sylwetki.

Hannah Haniutek śliczny!!! napatrzeć się nie mogę!!! poprostu piękna księżniczka:) pozazdrościć...no w koncu cała Ty:p

co do tematu Olki, to juz myślałam ze tylko ja mam jakies podejzenia, za duzo tych rzeczy sie dzieje zeby nie miec jakichkolwiek podejzen...przepraszam Olu ale jak czytasz to widzisz ze zycie nas czegos nauczylo.

a jaki ma profiil czarnulka??? ona do tych niemiec pewnie tez nie pojechała co?:p masakra. laska miala fantazję.

co do sprzatania to ja tez ogarniam chate. caly dom posprzatac...a fuj.
narzie tylko pościerałam kurz:p heheh odpoczywam, moj z Fliperem na dworku.
zaraz łapie za odkurzacz bo jutro od 815h ma nie byc u nas prądu. a w sobote mamy gosci i na ostatnia chwile mi sie nie bedzie chcialo sprzatac....zycie.

Ostatnia edycja:
olaboga co tu sie narobilo...Olka pewnie juz po tych wszystkich wypowiedziach nie zajrzy albo przestanie juz tu pisac...

ja już na dziś dawno temu skończyłam sprzątać, pomalowałam pazury i siedzę taka rozkaraczona (u stóp też heh) aż wyschną, ale jak znam mojego męża to zaraz będzie głodny i poprosi o kolację, ale dziś nie da rady , dała Bozia ręce to niech sobie zrobi, ja zrobiłam obiad-jakiś podział musi być i nie ma ,że boli:-p na szczęście nie jest jakiś konfliktowy bardzo więc moze nie będzie narzekał heh

laski a tak się zastanawiam wasze dzieciaczki mają po jednym imieniu czy 2?
ja mam dwa , a teraz jak doszło mi jeszcze jedno nazwisko to mam mały problem z tym czasami:-)

Ostatnia edycja:
Oj podziwiam Was dziewczyny za ten zapał do sprzątania w domu :-p Ja mam co do tego,takiego lenia ostatnio,że szkoda gadac hehe :tak: Ale jutro z okazji piątku ogarnę żeby na weekend chatka była czysta :-p
Izutek już śpi,bo dłużej dziś rano pospała i odmówiła stanowczo spania w dzień.Więc odpadła o 20-ej :-)
hannah malutka prześliczna :-) Taki Aniołek :-)

reklama
oj ewelka ja już sobie nawet nie dodaję tego z bierzmowania bo bym się sama pogubiła:-) a mam bodajże Weronika:-)

Do góry