reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

olka
krew w moczu? i boli jak sikasz? dziewczyno biegiem do lekarza! nie wiem na co jeszcze czekasz!!! jak jest krew to juz jest nie dobrze, zasuwaj i to szybko!

reklama
martilla - zarejestruje się na jutro... (chyba). No ale może wiesz czego to może być objaw ??? Ja jakoś się tym nie stresuję... Boleć boli i to bardzo, ale mnie musi coś długo boleć żebym zaczęła pozbywać się bólu. Raz bolał mnie ząb przez ponad pół roku i jak już zaczęłam jeść 8tabletek Ibupromu na raz to poszłam do dentysty. Tabletki już na mnie nie działały. Teraz też idę do W-C prawie płaczę, wije się tam i nie umiem wytrzymać z bólu, wychodzę z W-C i za chwilkę zapominam o tym jak strasznie bolało :tak:
Chyba myślę mniej więcej tak: Gdy jest Ci tak źle że już gorzej być nie może, zacznij się walić kijem po nodze, a gdy przestaniesz od razu poczujesz się lepiej... :tak::tak::tak:

a tak na marginesie chyba Wam nie pisałam najgłupszego tekstu jaki znam, no więc Wam napiszę: Leci sobie ptaszek bez głowy i tak sobie myśli: po co mi trampki skoro nie mam lodówki....
błahahahahaha..... głupie no nie ????

olka
na moje oko to masz przeziębiony przęcherz i to ostro, ale jak nie przeszkadza Ci ,że boli i lubisz to, to Twoj wybór.

Ewelka jak poczytałam o tych tabletkach Zeliaxa to aż mnie zmroziło.Na pewno bym tego nie wzięła brrr... Skład jak w jakiś psychotropach :-p
Hannah jeszcze raz gratuluje pozytywnego działania diety ;-)
Olka nie wiem na co Ty czekasz?Niepoważna jesteś?Przecież Ty masz ostre zapalenie dróg moczowych!!Takich spraw nie wolno lekceważyć!Samo na pewno nie przejdzie a diabła sobie można szybko narobić.Uważasz że krew w moczu i jego bolesne oddawanie są normalne?Otóż nie.Organizm próbuje się bronić,ale do tego potrzebne są leki.I tu Ci d razu powiem,że przy lekach na drogi moczowe z reguły trzeba mieć dietę wysokobiałkową.Więc na jakiś czas będziesz musiała zaniechać swojej diety wykańczającej...Piszesz,że o swoje zdrowie niespecjalnie dbasz...I tu popełniasz błąd,bo powinnaś o dzieciach pomyśleć...

Olka- sorry ale co wchodze na forum i czytam twoje posty, to zawsze coś Ci dolega....
to depresja, to jakies kompleksy, to jakas obsesja, to Cie moz lece, to odchodzi, drastyczna dieta na jabłku i kawie!teraz krew w moczu i straszny ból KTÓRY CI NA TYLE NIE PRZESZKADZA ZEBY ISC DO LEKARZA!!! wymiękkam! zaczynam sie powoli zastanawiać le w tym wszystkim prawdy...ile z tego co piszesz dotyczy Ciebie....bo z tego co czytam to wszystko co najgorsze to tobie sie przytrafia.
ne wiem czy tylko ja mam takie wrazenie, moze faktycznie jest cos nie tak ale nie wydaje mi sie zeby fizycznie tylko raczej psychicznie. probujesz chyba za wszelka cene zwrocic na siebie uwage, lubisz sie dołowac, dobijać, użalać nad soba.....
kiedyś miałayśmy wśrod nas taka Czarnulke, nie wiem czy znasz tę historię ale bardzo mi ją przypominasz...

Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA TO CO NAPISAŁAM, NIE ZŁOŚĆ SIE! JEŚLI JEST INACZEJ TO PRZEPRASZAM....ALE CZASAMI PO TWOICH POSTACH POPROSTU WYMIEKKAM. I NIE ODGRYZAJ SIE TERAZ NA MNIE, BO NIE O TO TU CHODZI, Z RESZTA MOZESZ POJECHAC PO MNIE JEŚLI CHCESZ, MAM TO GDZIEŚ.jakoś mi wszystko tu nie pasuje.:/

Hannah gratulacje skutecznej diety:) dąż do celu.powodzenia
jak Hania? dawno zednej foti nie widziałam:p
Martilla- eh szkoda ze @ przyszla. straajcie sie o tym dzidziusiu nie myślec, bo jak sie bardzo chce to nie wychodzi, wiem z doswiadczenia:p:p:p:

Ostatnia edycja:
hej moje ziomale ;)

oooo dziwczynki sie odchudzaja heheh ja tez zaczrlam cwiczyc ale brak mi mobilizacji heheh- ale tez sie biore za siebie
ja sie urlopuje podobnie jak martila(to 3mamy kciuki w nastepnym cyklu:tak: )
tez nigdzie nie wyjezdzamy :no::no: mam wesle co miesoac i kasa idzie na co inengo- wlasnie w sobote pochulam troszke ;) nio chyba ze moj men zas za duzo wypije i spieprzy mi impreze jak na paniensko - kawlaerskim oby nie:no::no:

ilonka
powiem ci ze kiedys pomyslam o tym samym chodzi mi o olke- bo wiadomo kazdemu cos dolega , jakies fatum zawisnie, cos tam przykrego sie przytrafi ale by co chwile cos......
Olka nie obaraz sie ;) bo fajna laska z ciebie ;) tak mnie tylko drygło to kiedys

a tak to wziełam sie za generalke w domu- bo syf jak cholera ale cos mi to kiepsko idzie

pozdro laski

ilonka
no własnie nie myśle o seksie jak o zrobieniu koniecznie dziecka:-) podchodzę do tego tak,że co ma być to będzie:-) ale mam cichą nadzieję,że będzie w miare szybko hehe i powiem wam ,że mam teraz przykład czarno na białym ,że ten kto chce to nie ma , a ten co nie chce to ma... w moim bliskim otoczeniu pewien chłopak spotykał się z dziewczyną, po jakimś czasie zdecydowali się na współżycie i wpadli (dodam,że dla niej był to pierwszy raz, dla niego to nie wiem hehe:-) ) no i niestety nie chcą tego dzieciątka... ech co za sprawiedliwość na tym świecie, co??

zgadzam się co do zdania na temat Olki i nie chcę tu nikogo urazić, ale coś mi się to wszystko kupy nie trzyma

arla
oj moja droga jak dawno Cię nie było, własnie też zauważyłam,że się "razem" urlopujemy:-) no i dupa blada z mojego urlopu nad morzem ech a tak chciałam tego jodu powdychać na moją tarczycę , a zostało mi tylko lykać jod w tabletkach hehe

ps. tez sie wziełam za porządki w domu, bo niedługo oknem trzeba będzie wchodzić (co może być utrudnione bo mieszkamy na 6 piętrze hehe) i nawet obiad zrobiłam więc jestem dziś oficjalnie jednodniową kurą domową:-D:-D

Ostatnia edycja:
śliczna:-D i jak tu nie chcieć takiego słodziaka:-)
hannah
moze z wrażenia zapomniała dodać hehehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry