reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no wiadomo :-):-) ja tez sierpniowa lwica hehe

dziewczynki wrzucam filmik z moja Wiki :-p

[video=youtube;OYj5SCE_IZo]http://www.youtube.com/watch?v=OYj5SCE_IZo[/video]

reklama
TULIPANEK-OCZYWIŚCIE MOJE SERDECZNE GRATULACJE!!!
ps, jak ja bym już tak chciała... :-) ojojoj :-)

WSZYSTKIM OBECNYM I PRZYSZŁYM MAMUŚKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI!:-)

I DODATKOWO EWELKA DLA CIEBIE SAMYCH DOBRYCH RZECZY Z OKAZJI PODWÓJNEGO ŚWIĘTA!;-)

mam śliczną córeczkę ma na imię Hania

Witaj w naszym gronie :tak: a Hania to przepiękne imię...wiem bo moja córcia takie nosi hihihi.

A ja niedawno wróciłam ze szkoły i padam na twarz. Hania też poległa pół godz.po moim przyjściu więc niewiele się nią nacieszyłam, ale jutro olewam szkołę więc nadrobię dwa ostatnie dni :tak:

Wiecie co mózg mi wysiadł i idę się wykąpać, bo mam strasznie śmierdzące buty ;-)

Aha no i .......... TULIPANKU WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA MATKI :-D NIECH SIĘ DZIDZIA DOBRZE CHOWIE.

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki. Spóznione ale szczere wszystkiego naj... z okazji dnia matki:)My w poniedziałek byliśmy z Fifim u laryngologa i miał podcięty języczek tzn. wedzidełko. Było dużo krzyku i krwi ale po kilku minutach już nie pamiętał o tym. Myślałam że po tym zabiegu będzie miał trudności z jedzeniem i że wogóle będzie marudny. Ale z niósł to dzielnie i po gozinie zjadł butlę mleka.I co najważniejsze nie marudził wogóle.Dzielnego mam chłopaka. A we wtroek jedziemy do okulisty na płukanie kanalika łzowego bo oczko cały czas mu ropieje. Czasami ze spania to oka nie może otworzyć sam bo ma tak zalepione.TULIPANEK moje gratulacje kochana:)

Witam Was serdecznie. Chciałam się zapytać czy mogę do Was dołączyć na dziecięce pogaduchy. Ja również uważam , że Hania to piękne imię, zwłaszcza że moja Hania urodziła się 13.08.2008:-D. Nasza maleńka również jest charakterną lwicą, a na dodatek żywym srebrem, które odkrywa świat zdecydownie szybciej niż ja mogę za nią nadążyć - dziś małą glistę wyciągałam z piekarnika, Bogu dzięki zimnego. W ten sposób dowiedziałam się , że moje dziecię nie tylko potrafi sobie otwierać piekarnik, ale jeszcze doskonale radzi sobie z wysokościami. I jakkolwiek dumna jestem z małego akrobaty minka mi trochę zrzedła.
Pozdrawiam Was wszystkie:tak:

reklama
Do góry