reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
A dla wszystykich Mam serdeczne życzenia z okazji dzisiejszego Święta :-)

Ostatnia edycja:
hej matule dzis wasze swieto wiec wam zycze wszytkiego najlepszegoooooooooo

tulipanek urodziła wczoraj o 7- 3350 wazy i 55 cm

to pozdrowki laski

TULIPANKU GRATULACJE
A ja obchodze dzisiaj dwa święta dzień mamy i moje imieninki hehe...
zycze wszystkim mamom i tym przyszlym mamom wszystkiego dobrego :-)

Tulipanek
kochana moje NAJ... NAJ... z całego serduszka GRATULACJE!!!!!!!!!
ale masz super dzień mamy!!! rewelacja, strasznie się cieszę!!!!:happy::happy::happy:
gratulacje.jpg

ale fajna zabawka: Nitka@@AMEPARAM@@http://widget-14.slide.com/p1/3458764513839271956/lt_t021_v000_s0un_f00/images/xslide1.gif@@AMEPARAM@@14@@AMEPARAM@@3458764513839271956@@AMEPARAM@@lt_t021_v000_s0un_f00

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, bardzo mało zaglądam bo niemam czasu w pracy, jestem troszkę zawalona praca, Tulipanek Gratuluje!!!!.
powiem wam ze nie mogę doczekać się czwartku, i usłyszeć potwierdzenie,ale zaczynam się czuć troszkę nie za dobrze , (mdli mnie troszkę) pozdrawiam

dzień dobry wszystkim chciałabym się tu do was dołączyć bo chociaż mam już tutaj troche to konto to jeszcze za bardzo sie tu nie poruszam i praktycznie nie pisze a chciałabym nawiazywać kontakty jeśli chodzi o dzieciaczki...... wiec mam śliczną córeczkę ma na imię Hania urodziła się 08.08.08 wiec ma ponad 9 miesięcy no już prawie 10 :D mam nadzieje że wkońcu zacznę z kimś rozmawiać właśnie o naszych pociachach... podrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :)

dzień dobry wszystkim chciałabym się tu do was dołączyć bo chociaż mam już tutaj troche to konto to jeszcze za bardzo sie tu nie poruszam i praktycznie nie pisze a chciałabym nawiazywać kontakty jeśli chodzi o dzieciaczki...... wiec mam śliczną córeczkę ma na imię Hania urodziła się 08.08.08 wiec ma ponad 9 miesięcy no już prawie 10 :D mam nadzieje że wkońcu zacznę z kimś rozmawiać właśnie o naszych pociachach... podrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :)

no to witamy w naszym gronie :-) i chcialam zwrocic uwage na piekna date urodzin twojego maluszka:happy:

reklama
Do góry